Ικανοποίηση για τη νίκη. Στόχος… ό,τι καλύτερο μέχρι το τέλος!

Πλατανιάς | 7 Φεβρουαρίου 2016, 22:22

Ικανοποίηση υπάρχει στον Πλατανιά για τη σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης που ανέβασε την ομάδα στους 24 βαθμούς. Επόμενος πλέον στόχος, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα 9 ματς που απομένουν μέχρι το τέλος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Πλατανιάς θα προσπαθήσει λοιπόν στο διάστημα που απομένει μέχρι τη λήξη της χρονιάς να κυνηγήσει το καλύτερο που μπορεί και ειδικότερα να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Σε ό,τι αφορά το ματς με τον Αστέρα, ο Πλατανιάς ήταν αυτή τη φορά πολύ ουσιαστικός, μην επιτρέποντας στην ομάδα της Τρίπολης, παρότι έγινε απειλητική σε κάποιες στιγμές στο β’ ημίχρονο να φτάσει στο γκολ και ειδικότερα στην ισοφάριση. Ο Πλατανιάς χτύπησε σαν την… κόμπρα, σε δύο περιπτώσεις, αφενός με το φοβερό γκολ του Φανούρη Γουνδουλάκη στο 20ο λεπτό και σε ένα καίριο σημείο του παιχνιδιού, με τον Ανγκούλο στο 79’, γκολ το οποίο ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα.

Στον Πλατανιά δεν κρύβουν την ικανοποίηση την οποία νιώθουν λοιπόν, αφού η ομάδα παρουσιάζει μία εξαιρετική εικόνα και ειδικότερα το Σάββατο μπόρεσε να ρίξει ένα ακόμα… οχυρό που ήταν να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που δεν είχε πράξει τα προηγούμενα χρόνια όπου είχε τον απίθανο απολογισμό των επτά ηττών και των δύο μόλις ισοπαλιών σε εννέα παιχνίδια!

Από εκεί και πέρα, η προσοχή πλέον επικεντρώνεται στον Πανθρακικό που είναι ο επόμενος αντίπαλος για τον Πλατανιά, με το ματς να διεξάγεται το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στην Κομοτηνή…  

Estrella