Ικανοποιημένοι οι αθλητές από την Κρήτη

Στίβος | 20 Απριλίου 2017, 16:44

Για 3η σερί χρονιά η Κρήτη αποτέλεσε σημείο αναφοράς κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών. Στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκαν περίπου 50 αθλητές και αθλήτριες των προεθνικών ομάδων σε καμπ προετοιμασίας. Οι μετέχοντες έμειναν ικανοποιημένοι καθώς βρήκαν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κι ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης βρέθηκε για μία εβδομάδα το γκρουπ της Ιωάννας Σιώμου. Η ομοσπονδιακή τεχνικός συμμετείχε στο προπονητικό καμπ που διοργάνωσε η ομοσπονδία για μέλη των προεθνικών ομάδων. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο νησί ήταν και η πρωταθλήτρια των ψηλών εμποδίων Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Στον Άγιο Νικόλαο γυμνάστηκαν μεταξύ άλλων οι αθλήτριες του ύψους Αθηνά Ρέτζιου – Κατερίνα Ντουνή, ενώ συμμετείχαν και οι νεάνιδες εμποδίστριες Νεφέλη Ράμμου – Αναΐς Καραγιάννη, ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων Δήμος Τσούγιας και οι μικρότερες αθλήτριες Νεφέλη Μπάκλη – Ιωάννα Σαρακινού.

«Οι συνθήκες στο στάδιο ήταν πολύ καλές. Με εξαίρεση τις δύο πρώτες ημέρες όπου ο καιρός δεν ήταν καλός είχαμε επιθυμητές συνθήκες. Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική και οι άνθρωποι στον Άγιο Νικόλαο καθημερινά προσπαθούσαν να μας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε η Ιωάννα Σιώμου.

karta antonis garden