Η ζωή εκτός ποδοσφαίρου για τον Κιάσσο

Football League 15 Νοεμβρίου 2016, 17:18

Συνέντευξη σε αθηναϊκή εφημερίδα παραχώρησε ο Κώστας Κιάσσος, που αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα από την πολύχρονη καριέρα του, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει το παρόν όταν είναι κοντά στην απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κιάσσος μίλησε στην Live Sport και η συνέντευξή του έχει ως εξής:

-Τι σε κρατάει και συνεχίζεις και πώς διατηρείσαι σε καλή κατάσταση;

«Έχει να κάνει πώς προσεγγίζεις αυτό που κάνεις, πόσο το αγαπάς και αν αντέχεις να το κάνεις. Καθρέφτης είναι η προπόνηση και η εξωγηπεδική ζωή, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό η ενέργεια στο γήπεδο. Ανέκαθεν μου άρεσε η ποιοτική και δυνατή προπόνηση. Τώρα που μεγάλωσα, συντηρούμαι».

-Ήσουν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κρήτης. Εξελίχτηκες σε υπόδειγμα αθλητή. Είσαι και καλός σύμβουλος για τους νέους;

«Είμαι καλός σύμβουλος, αλλά αυστηρός και σκληρός κριτής. Πολλοί έχουν λάθος νοοτροπία και τους προστατεύω, χωρίς να τους προσβάλω. Αν ήξεραν τις δυσκολίες παλαιότερα θα αναγνώριζαν την αξία να είσαι ποδοσφαιριστής. Σήμερα αρκεί να έχεις λίγο ταλέντο. Είναι μεγάλη χαρά να βλέπω Έλληνες παίκτες με σωστή νοοτροπία. Έχω δει πολλά από τη νέα γενιά και μερικές φορές απογοητεύομαι».

-Υπάρχουν ταλέντα στη φετινή B’ Εθνική;

«Έχω ξεχωρίσει κάποιους, αλλά θα αποδειχθεί στην πορεία, αν είναι ταλέντα. Ο ΟΦΗ έχει πολλούς. Πρέπει να δείχνουμε υπομονή».

-Θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία ο ΟΦΗ;

«Ο ΟΦΗ έχει στόχο την άνοδο και είναι το φαβορί να την κατακτήσει. Θα κάνουμε το παν γι’ αυτό».

-Είσαι, όμως… επιμελής και στη δραστηριότητά σου εκτός γηπέδων συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικούς αγώνες…

«Χωρίς την υγεία δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Βρίσκομαι πολύ κοντά στους καρκινοπαθείς. Με “αγγίζει” στην καρδιά όταν παίρνει χαρά ένας ασθενής. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον ΠΣΑΠ, επειδή παίρνει πρωτοβουλίες».

-Με τι θα ασχοληθείς, όταν αποσυρθείς;

«Θα τελειώσω την πτυχιακή μου. Έχω ασχοληθεί με το performance, που αφορά στην ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση. Έχω αφιερώσει πολλές ώρες διαβάσματος».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards