Η «υπερηφάνεια» για Προπαίδες και Νέους και η νέα κλήση στον Ολυμπιακό για Μπρίσλι και Λαδά

ΕΠΣΧ Ακαδημία Νέας Κυδωνίας ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 20 Μαρτίου 2018, 12:28

Την ικανοποίηση και την υπερηφάνεια, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, εκφράζει η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας για τη βράβευση στον ετήσιο χορό της ΕΠΣ Χανίων των ομάδων Προπαίδων και Νέων της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων που κατέκτησαν την περασμένη σεζόν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Ακαδημίας τονίζεται επίσης ότι δύο ποδοσφαιριστές, ο Φουσά Μπρίσλι και ο Λαδάς Αγγελος, κλήθηκαν εκ νέου για δοκιμαστικά στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη που θα γίνουν την Τετάρτη 21 Μαρτίου, ύστερα από την επιτυχημένη παρουσία τους στα τεστ που είχαν διεξαχθεί πριν λίγο καιρό στο Ρέθυμνο.

Neoi epsx

H βράβευση των Νέων της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στη γιορτή της ΕΠΣΧ.

synka vraveysi epsx

Οι παράγοντες της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και της Ακαδημίας Ν. Κυδωνίας στο τραπέζι από το χορό που διοργάνωσε η ΕΠΣΧ. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας είναι η εξής:

Το Σάββατο 17 Μαρτίου το Δ.Σ. της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας παρευρέθηκε στις βραβεύσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων και με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση είδε να βραβεύονται τόσο η ομάδα των Προπαίδων της, όσο και η ομάδα Νέων της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, (παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία) για την κατάκτηση των περυσινών Πρωταθλημάτων στην κατηγορία Προπαίδων και Νέων αντίστοιχα.

Οι επιτυχίες αυτές, αποδεικνύουν την πολύ ποιοτική δουλειά που γίνεται τόσο στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας όσο και στις ομάδες Παίδων και Νέων της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ πιστοποιώντας την άριστη συνεργασία των δυο σωματείων.

Επίσης μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει και για το γεγονός ότι την Τετάρτη 21 Μαρτίου, δύο από τους βραβευθέντες ποδοσφαιριστές των Προπαίδων της Ακαδημίας (φετινών Παίδων ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ) ο αρχηγός Φουσά Μπρίσλι και ο επιθετικός Λαδάς Αγγελος μετά από τα δοκιμαστικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Ρέθυμνο κλήθηκαν για επιπλέον δοκιμαστικά στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Η διοίκηση της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας εύχεται σε όλους τους αθλητές, υγεία και επιτυχίες τόσο στην προσωπική όσο και στην αθλητική τους πορεία.

Επίσης συγχαίρει την ΕΠΣ Χανίων για την άψογη διοργάνωση της φετινής γιορτής.

Estrella
Auto KCS