Η βοήθεια Τριανταφυλλάκη στους τερματοφύλακες

Νέος Κισσαμικός | 24 Αυγούστου 2023, 16:14

Ένα παιδί της ομάδας βοηθά τα μέγιστα στην προετοιμασία του Ν. Κισσαμικού και ειδικότερα στο κομμάτι της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων.

Oinolatris

Ο Αντώνης Τριανταφυλλάκης, γέννημα – θρέμμα του Κισσαμικού που έφτασε ως την πρώτη ομάδα της ΠΑΕ Χανιά, συνεισφέρει στην προετοιμασία των τερματοφυλάκων Αλέξανδρου Μαστοράκη και Λευτέρη Καστρινάκη.

Το Δ.Σ. εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Αντώνη με την ευχή στο προσεχές μέλλον να επιστρέψει ως ολοκληρωμένος πλέον προπονητής.

Η ανακοίνωση:

Φτάνοντας στο τέλος της 3ης εβδομάδας συνεχών προπονήσεων στο Δημοτικό Στάδιο Κισσαμου , το ΔΣ του Νέου ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ , θέλει να ευχαριστήσει θερμά , τον τερματοφύλακα και 3ετή φοιτητή του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής , με ειδικότητα το ποδόσφαιρο , Τριανταφυλλάκη Αντώνη , για την πολύτιμη βοήθεια του στην προπόνηση των τερματοφυλάκων της ομαδας μας ! Ο Αντώνης , ένα παιδί από την ακαδημία μας , με παραστάσεις και από την ΠΑΕ Χανιά , είναι δίπλα μας και τόσο με τις επιστημονικές του γνώσεις όσο και την αγάπη του για το δελφίνι, συνεισφέρει στην αρτιότερη εκγύμναση των Μαστοράκη Αλεξανδρου και Καστρινάκη Λευτέρη για την φετινή σεζόν ! Αντώνη σε ευχαριστούμε και σε περιμένουμε με το καλό ως ολοκληρωμένο πλέον προπονητή να μας βοηθάς και να είσαι κοντά στην αγαπημένη σου ομάδα !

 

 

 

Estrella

Rabona ad