Η Βικτόρια Ντιλέβσκα, πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ελλάδας στη σάλσα “μάγεψε” με τη χορογραφία της αλλά και τον υπέροχο σωματότυπό της.
Και για του λόγου το αληθές, πάρτε μια ιδέα…
Η Βικτόρια Ντιλέβσκα, αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια που χόρεψαν στο παρκέ του Κλαδισού ανήκουν στη σχολή χορού Flash Dance Studio η οποία ανήκει στην προπονήτρια, Νίκη Κουτσουκλάκη.
Σύμφωνα με όσα μας είπε: «Μετά από πρόταση του συλλόγου Χανιά BC και με μεγάλη μας χαρά βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Είμαστε σχολή χορού, κυρίως λάτιν. Κάνουμε σύγχρονο, hip hop και διάφορους άλλους χορούς, κρητικά, παραδοσιακά κ.α. Η Βικτόρια Ντιλέβσκα είναι μαθήτριά μας, είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ελλάδας στη σάλσα. Όχι μόνο η Βικτόρια, έχουμε και άλλα κορίτσια εδώ στην ομάδα μας που έχουν τέτοιες διακρίσεις, όπως επίσης έχουμε πολύ καλό break dance. Η Σχολή μας βρίσκεται στην οδό Μεγίστης Λαύρας 10, στις Μουρνιές».
Δείτε κι άλλες φωτογραφίες.