Η Βασίλισσα Νότου για το νέο πρωτάθλημα

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 14 Ιουλίου 2021, 19:11

Με την κοινοποίηση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Γυναικών η Βασίλισσα Νότου τοποθετείται εν' όψει της καινούριας σεζόν.

Η ενημέρωση της Λασιθιώτικης ομάδας -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της- αναφέρει σχετικά:

«Η Βασίλισσα Νότου σιγά – σιγά ετοιμάζεται για την πέμπτη (5η) της σεζόν, μετά και την ανακοίνωση της προκήρυξης της Β’ Εθνικής Γυναικών. Φέτος, η κατηγορία θα απαρτίζεται από 38 ομάδες οι οποίες, σύμφωνα με γεωγραφικά κριτήρια θα ενταχθούν σε τέσσερις ομίλους.

Να υπενθυμίσουμε πως την περασμένη χρονιά, η Βασίλισσα είχε κληρωθεί στο 3ο Όμιλο με Νέες Ατρομήτου, Παμπαιανικό, Λεοντικό, Τράχωνες Αλίμου, ΑΟ Χανίων, Σαπφώ Λέσβου και Διαγόρα Ικαρίας χωρίς όμως να διεξαχθεί καμία αγωνιστική.

Οι δηλώσεις συμμετοχής του πρωταθλήματος θα γίνουν δεκτές μέχρι την Παρασκευή 13 Αυγούστου και ώρα 15:00, ενώ το πρωτάθλημα φέτος θα ξεκινήσει νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 10 Οκτωβρίου.

Από ‘κει και πέρα οι ιθύνοντες του σωματείου, θα ανακοινώσουν σύντομα τις αποφάσεις που θα πάρουν για τις κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα επίπεδα. Φυσικά, όλα θα κινηθούν πάνω στο υγειονομικό πρωτόκολλο, που θα εκδοθεί από τους αρμόδιους φορείς.»

Estrella

Rabona ad