Η τοποθέτηση Κόλτζου για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

Πλατανιάς | 9 Απριλίου 2021, 19:37

«Τα παιχνίδια είναι λίγα, ένας γύρος, σίγουρα είμαστε σε μειονεκτική θέση γι' αυτό πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς», δηλώνει ο Γιώργος Κόλτζος ενόψει της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο προπονητής του Πλατανιά δίνει το στίγμα του εν όψει του πρώτου αγώνα για την ομάδα του μετά από 5 μήνες, ο οποίος πραγματοποιείται την Κυριακή στην Αλικαρνασσό. «Ομάδα η οποία είναι ιστορική με βαριά φανέλα στην κατηγορία» χαρακτηρίζει τον Ηρόδοτο ο νεαρός προπονητής.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του.

«Μετά από πάρα πολύ καιρό και μεγάλη αποχή, το πρωτάθλημα ξεκινά και μας φέρνει απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι ιστορική με βαριά φανέλα στην κατηγορία. Σίγουρα είναι ερωτηματικό η αγωνιστική κατάσταση όλων των ομάδων και το πώς θα παρουσιαστούν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλουμε, είναι να μπορέσουμε να μην έχουμε τραυματισμούς και μέσω της αγωνιστικότητας που πρέπει να επιδείξουμε ν’ αποκτήσουμε όσο δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται. Τα παιχνίδια είναι λίγα, ένας γύρος, σίγουρα είμαστε σε μειονεκτική θέση γι’ αυτό πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad