Η τελευταία (ίσως) αποστολή…

ΟΑΧ | 8 Μαΐου 2021, 13:57

Τα κορίτσια του ΟΑΧ βρίσκονται καθ’ οδόν για τα Ιωάννινα, αναχωρώντας αεροπορικώς το πρωί του Σαββάτου (08/05) από τα Χανιά.

Ενδεχομένως αυτή να είναι η τελευταία αποστολή πρωταθλήματος για τη χανιώτικη ομάδα, που αντιμετωπίζει την Κυριακή (09/05, 12:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το παιχνίδι αυτό είναι το τελευταίο για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος και βάσει της προκήρυξης του Σεπτεμβρίου για την Α1 Γυναικών θα ακολουθήσει η σειρά των μικρών τελικών (θέσεις 3-4) με τον ΠΑΟΚ, με το σκορ στο 1-1 από τα ματς της κανονικής περιόδου, αφού δεν αφαιρέθηκε από την τροποποιημένη προκήρυξη του Μαρτίου το κομμάτι για τις θέσεις 3-4.

Ωστόσο ΟΑΧ και ΠΑΟΚ έχουν ζητήσει από την ΕΟΚ να τους… απαλλάξει από την ταλαιπωρία δύο ή τριών ακόμη αγώνων (η σειρά κρίνεται στις 3 νίκες) που θα είναι για τυπικούς λόγους, αφού δεν οδηγεί κάπου η 3η ή 4η θέση και απλά θα είναι αγώνες γοήτρου και καλύτερου πλασαρίσματος στην τελική κατάταξη.

Οσον αφορά την αποστολή ο Λευτέρης Θεοδωράκης υπολογίζει στις εξής παίκτριες: Μπιν, Ντράμοντ, Τζάκσον, Τζουγκράκη, Ψυχογιού, Θεοδώρου, Νταουντάκη, Φάρρου, Λαλέογλου, Λίτσι.

 

karta antonis garden
zgas

Rabona ad