Η τελευταία εκτός έδρας αποστολή

Χανιά | 14 Μαΐου 2021, 16:54

Χωρίς τον Φοντέ Καμαρά θα παραταχθούν στη Λιβαδειά τα Χανιά, για το τελευταίο εκτός έδρας ματς της σεζόν.

Ο ακραίος μπακ από τη Γουϊνέα παρουσίασε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και δε βρίσκεται στην αποστολή, η οποία αναχωρεί το βράδυ από τα Χανιά. Εκτός με πρόβλημα των τελευταίων ημερών και ο Δημήτρης Γκίνο, ενώ στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου για το ματς της Κυριακής δε βρίσκονται και οι Βασίλης Ρέντζας και Δημήτρης Ουνγιαλίδης, όπως και ο Νίκος Βρεττός που είναι σε περίοδο αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Το πρωί της Παρασκευής (14/05) στα Περιβόλια πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Λιβαδειά.

Το πρόγραμμα είχε προθέρμανση με ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδι “5vs2”, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι τακτικής. Σε αυτό συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός των Καμαρά και Γκίνο, που παρουσίασαν προβλήματα τις τελευταίες ημέρες, αλλά και του Βρεττού, που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στην αποστολή ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Ζιούλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Τριανταφυλλάκος, Καρτσαμπάς, Κάρλος, Μπραμπίγια, Μυφτάρι, Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Βασιλόγιαννης.

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος το μεσημέρι της Πέμπτης (13/05).

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad