Η συνέντευξη τύπου από το ΒΑΚ

Βόλεϊ 20 Νοεμβρίου 2021, 22:48

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

KTEO Κρήτης

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Φίλιππο, για “ήττα – σοκ” κάνει λόγο ο ΟΦΗ που δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στις απουσίες του Ράντι Ντεουίς και του Βαγγέλη Βαϊόπουλου.

ΟΦΗ: Εντός έδρας ήττα από Φίλιππο Βέροιας

Την Κρητική ομάδα εκπροσώπησαν ο προπονητής της (Kώστας Δεληκώστας) και ο Πέτρος Κάλλας, ενώ από την πλευρά του Φιλίππου τον λόγο πήραν ο τεχνικός Σωκράτης Τζιουμάκας και ο Κρητικός αθλητής του, Γιάννης Ρουμελιωτάκης. Αναλυτικά όσα είπαν…

Kώστας Δεληκώστας (προπονητής ΟΦΗ): «Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι απουσίες. Μεγάλη έλλειψη είναι του Dewesse, η ομάδα χτίστηκε πάνω του. Ο πασαδόρος μας έπρεπε να παίξει πολύ με τους ακραίους. Νομίζω ότι όταν στον πασαδόρο βγάλεις την εύκολη πάσα, γίνονται άσχημα τα πράγματα για αυτόν. Ήταν πολύ καλοί οι ακραίοι μας στην επίθεση. Και στην υποδοχή. Όλα τα αποτελέσματα ήταν ανοιχτά. Ο Φίλιππος αν και με προβλήματα ήρθε πλήρης. Ο Προύσαλης ήταν εκπληκτικός. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Ήταν ο MVP του αγώνα. Στα δύσκολα φαίνονται οι καλές ομάδες. Εμείς δεν είχαμε τον καλύτερο μας, παίκτη. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Σε αυτό το πρωτάθλημα, μετράει ο δεύτερος γύρος. Αν είχαμε Deweese και Βαϊόπουλο σήμερα θα μιλούσαμε για άλλο αποτέλεσμα. Γιατί από αυτόν τον Φίλιππο είμαστε καλύτερη ομάδα.»

Πέτρος Κάλλας (παίκτης ΟΦΗ): «Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα μας δεν είναι αντιπροσωπευτική. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σίγουρα μας επηρέασαν οι τραυματισμοί δυο σημαντικών παικτών. Αλλά θα μπορούσαμε οι υπόλοιποι να παίξουμε καλύτερα και θα έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ακολουθήσαμε κάποια κομμάτια τακτικής. Είχαμε πολύ κακή εικόνα. Μέσα από αυτήν την ήττα, πρέπει να πάρουμε τη δύναμη, για να πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.»

Σωκράτης Τζιουμάκας (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Ήταν η πρώτη νίκη του πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έπαιξαν πολύ καλά τα παιδιά. Αν και στην αρχή της εβδομάδας, ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση, προβληματισμένοι πάρα πολύ, τελικά τα καταφέραμε, με τη βοήθεια του κυρίου Νίκου Τάκη ο οποίος ήρθε κοντά στην ομάδα. Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούμε να σταθούμε πολύ καλά και να κάνουμε φέτος μια καλή χρονιά. Ο Φίλιππος δυο χρόνια ήταν υπόδειγμα. Εύχομαι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα.»

Γιάννης Ρουμελιωτάκης (παίκτης Φιλίππου Βέροιας): «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω εδώ. Με βλέπει η οικογένεια μου, οι γνωστοί μου άνθρωποι. Ήταν η πρώτη νίκη που κάναμε. Ήταν μια ανάσα για τον Φίλιππο, μας δίνει μια ώθηση να συνεχίσουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα. Ο κύριος Νίκος Τάκης ήρθε και είπε ότι θα μας βοηθήσει. Μας βοήθησε έτσι ώστε η ομάδα να ανακάμψει και να συνεχίσει την πορεία της. Ήταν μία οικονομική βοήθεια, μία ανάσα και τον ευχαριστούμε. Ελπίζω να έχουμε μια καλύτερη πορεία. Σε μια ομάδα κάθε απώλεια είναι σημαντική. Εκμεταλλευτήκαμε τις απουσίες του ΟΦΗ και καταφέραμε να επικρατήσουμε.»

manolikakis
Synagogi

Rabona ad