Η συνέντευξη Τύπου από τη Σοχώρα | video

Πλατανιάς | 29 Απριλίου 2021, 15:00

Δείτε όσα δήλωσαν ο Γιώργος Κόλτζος και ο Ηλίας Ασπρομάτης, μετά από το τέλος του αγώνα στη Σοχώρα, ανάμεσα στον Αστέρα Ρεθύμνου και τον Πλατανιά, όπου οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαία νίκη με 1-0.

Ηλίας Ασπρομάτης (προπονητής Αστέρα Ρεθύμνου): «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα άξιο αντίπαλο, μια ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και τηρεί πιστά το πλάνο της σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Εμείς από την πλευρά μας παρουσιαστήκαμε έτοιμοι, προσαρμοστήκαμε τόσο στο παιχνίδι του αντιπάλου, όπου δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, αλλά και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο.

Πετύχαμε ένα όμορφο γκολ, το οποίο ήταν αρκετό για να μας χαρίσει αυτή τη σημαντική νίκη. Σίγουρα η επίτευξη της παραμονής είναι δύσκολη, αλλά τα παιδιά με την προσπάθεια τους, δείχνουν πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε στο τέλος το ταμείο να είναι θετικό.

Θέλουμε να πάμε βήμα – βήμα, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σε αυτό το ξεχωριστό και ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και καλές γιορτές. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, ο οποίος διαθέτει μια νεανική και ποιοτική ομάδα και του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του.»

Γιώργος Κόλτζος (προπονητής Πλατανιά): «Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Αστέρα για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας. Ο Αστέρας Ρεθύμνου είναι μια ομάδα που κοσμεί με την παρουσία της το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εύχομαι θα δυσκολευτεί αλλά μπορεί να τα καταφέρει να σωθεί. Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά δύο φάσεις, ένα δοκάρι για εμάς και το γκολ που πέτυχε ο Αστέρας. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για όλα τα παιδιά και κατά κάποιο τρόπο κακοποιήσαμε το ποδόσφαιρο.

Μετά και από αυτή την ήττα τα πράγματα πλέον για εμάς είναι πάρα πολύ δύσκολα, όσον αφορά την παραμονή. Στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα κοιτάξουμε να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα μικρά παιδιά της ομάδας, κάποια εκ των οποίων δείχνουν πως έχουν καλά στοιχεία ώστε να εξελιχθούν.»

Το βίντεο από το κανάλι του Αστέρα:

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad