Η συνέχεια μετά τους Γιαμπερέ και Καμαρά

Χανιά | 8 Ιουνίου 2023, 16:31

Σεντρίκ Γιαμπερέ και Κάσα Καμαρά έγιναν οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από το ρόστερ των Χανίων και αυτό που μένει να φανεί, είναι το ποια θα είναι η συνέχεια.

/Bella Pizza

Κοινό μυστικό είναι ότι το τέλος της σεζόν θα σημάνει την απαρχή του σχεδιασμού για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, με το βασικό ζητούμενο να είναι να γίνουν σωστές επιλογές στις θέσεις που κρίνεται πως έχουν ανάγκη τα Χανιά. Ουσιαστικά, όλα αυτή τη στιγμή δείχνουν σχετικά για το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ.

Ο Ταουσιάνης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, μην έχοντας δηλαδή κάτι επισημάνει δημόσια, κάνοντας ίσως τις κρίσεις του για κάποιους παίκτες ή έστω να έχει αφήσει κάτι να διαφανεί. Δεδομένο είναι ότι τα Χανιά θα κρατήσουν ένα μέρος από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο δυναμικό ενώ αναμένεται από ‘κει και πέρα το βάρος να πέσει στις μεταγραφές.

Για το θέμα αυτό, η πληροφόρηση τον τελευταίο καιρό είναι έντονη ότι οι μεταγραφές που ετοιμάζονται θα είναι ιδιαίτερα δυνατές, δίνοντας εξ αρχής την εντύπωση για το πόσο πρωταγωνιστικά θέλουν να είναι τα Χανιά τη νέα περίοδο στη Super League 2. Για το θέμα ωστόσο των επιλογών που θα γίνουν για τους παίκτες που θα παραμείνουν, αυτό σε μια πρώτη ανάγνωση, δε δείχνει τόσο εύκολο…

Τα Χανιά σε κάθε περίπτωση θέλουν να κάνουν τις καλύτερες επιλογές σε παίκτες, όπου από τις πρώτες αποχωρήσεις προκύπτει ότι σίγουρα θ’ αναζητηθεί ένας πολύ δυνατός στόπερ, αλλά και ένας αξιόπιστος κόφτης με δεδομένο τις θέσεις που αφήνουν Γιαμπερέ και Καμαρά.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad