«Η συγκινητική παρουσία σας μας γεμίζει με δύναμη…» (pics)

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 22 Ιουλίου 2016, 20:42

Η γιορτή για την ιστορική άνοδο του Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών συνδυάστηκε με την άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή εκδήλωση της ομάδας, το βράδυ της Πέμπτης (21/07).

poseidon stratakia

Στο Δημοτικό Σχολείο Καμισιανών επικράτησε το… αδιαχώρητο και πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του Ποσειδώνα, που πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους των τραγουδιών του συγκροτήματος των Νίκου και Γιώργου Στρατάκη.

Όπως έχει καθιερώσει ο Ποσειδών πραγματοποίησε και φέτος κάποιες βραβεύσεις ατόμων που έχουν προσφέρει στην ομάδα.

poseidon stratakia4

Η αρχή έγινε με τον μέγα χορηγό της ομάδας, την Εταιρία “Ε. Ντουντουλάκης Α.Ε.”, όπου ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης κλήθηκε να παραδώσει μία κορνίζα με τη φανέλα του Ποσειδώνα, την οποία παρέλαβε ο γιος του ιδιοκτήτη της εταιρίας, Μανώλη Ντουντουλάκη, Χρήστος.

poseidon stratakia5

Στη συνέχεια βραβεύτηκε δια χειρός β’ αντιπροέδρου της ΕΠΣΧ Γιώργου Ζαγουράκη ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης.

poseidon stratakia6

Ακολούθησε η βράβευση του Λευτέρη Κορναράκη (παρέλαβε την πλακέτα ο πατέρας του από τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ Αντώνη Καπνησάκη), που διετέλεσε γραμματέας της ομάδας από το 2012 έως το 2015 και βοήθησε την προσπάθεια του Ποσειδώνα και ως ποδοσφαιριστής.

poseidon stratakia7

poseidon stratakia8

Ιδιαίτερη στιγμή για τη βραδιά αποτέλεσε η βράβευση δύο ανθρώπων που έχουν ρίζες από τα Καμισιανά και μένουν στην Αθήνα, όπου και διαπρέπουν στον τομέα τους και έστω και εξ αποστάσεως έχουν δείξει έμπρακτα την αγάπη τους στην ομάδα με τη στήριξή τους. Πρόκειται για τον Μανώλη Ανδρεαδάκη, που βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά και πρόεδρο του Άρη Βουκολιών Θανάση Χηνόπουλο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ασφάλειας Πειραιώς και Νήσων Αριστείδη Φουτάκη, που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Δημοτικό Σύμβουλο Πλατανιά Γιάννη Κασσελάκη.

poseidon stratakia9

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργακάκης, στον οποίο ο προπονητής του Ποσειδώνα Δημήτρης Ανθούσης ως ένδειξη ευχαριστίας πρόσφερε αναμνηστικό μπλουζάκι της ιστορικής ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

anthousis

Ο Δ. Ανθούσης κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τον κόσμο που είχε δυναμική παρουσία.

poseidon stratakia3

«H συγκινητική παρουσία σας μας γεμίζει με δύναμη για τη συνέχεια της ομάδας μας. Εκ μέρους του Δ.Σ. από καρδιάς ευχαριστίες σε όλους εσάς» ανέφερε το σχετικό σχόλιο για την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου.

poseidon stratakia2

Φωτογραφίες Κατερίνα Μπονάτου 

Το φωτογραφικό άλμπουμ της εκδήλωσης

 

Estrella

Rabona ad