Η συγκίνηση του Τζωρτζάκη…

Ποδηλασία | 8 Μαΐου 2023, 13:02

Τις εντυπώσεις του από την συμμετοχή του στον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην χώρα μας εκφράζει ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης.

KTEO Κρήτης

Ο Χανιώτης πρωταθλητής στέκεται σε ένα γεγονός που τον συγκίνησε όταν σε κάποια φάση του αγώνα είχε μείνει πίσω από το υπόλοιπο γκρουπ.

Αναλυτικότερα η ανάρτηση του Τζωρτζάκη:

Τι να πω για την σκληρότητα του αθλήματος.

Το πόσο υπέφερα για να τερματίσω αυτό τον Γύρο Ελλάδος δεν περιγράφεται με λόγια. Μια ίωση στο στομάχι που άρχισε μετά τον πρόλογο διεύρυνε τα όρια του χαρακτήρα μου και με άφησε ανήμπορο  για το οτιδήποτε τις ημέρες που ακολούθησαν. Δεν εγκατέλειψα τον αγώνα από πίστη και ελπίδα ότι την επόμενη ημέρα θα είμαι καλύτερα, ότι θα φανούν τα αποτελέσματα της προσπάθειας που έχω κάνει, ότι όλες οι θυσίες δεν ήταν για το τίποτα.

Αλλά κυρίως γιατί κάποιος την ώρα που  πέρναγα από την Τρίπολη, ολομόναχος, μακριά πίσω από το γκρουπ μου φώναξε-“δεν πειράζει ρε Πολάρα !”- το άκουσμα μου έδωσε δάκρυα στα μάτια που μπορεί να μην γέμισαν το άδειο μου σώμα αλλά γέμισαν την άδεια μου ψυχή με κουράγιο.

Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη αυτές τις δύσκολες ημέρες, ειλικρινά ήταν τιμή μου να φοράω το εθνόσημο στον εθνικό μας γύρο και να βλέπω ανθρώπους κάθε ηλικίας να έχουν βγει στο δρόμο, να είναι δίπλα μας και να στηρίζουν αυτή την σπουδαία διοργάνωση.

 

manolikakis
Synagogi

Rabona ad