Η σκληρή πραγματικότητα για τον Πλατανιά

Πλατανιάς | 19 Οκτωβρίου 2020, 13:52

"Σκληρή" αποδείχτηκε η επιστροφή του Πλατανιά στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Η ήττα με 2-0 από την Παλαιόχωρα και οι απώλειες με την αποβολή τριών σημαντικών μονάδων που είχε η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου, τα λέει όλα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η πρεμιέρα για τον Πλατανιά αναμενόταν ούτως ή άλλως μ’ ενδιαφέρον απ’ τη στιγμή που είναι γνωστό το τι πέρασε το προηγούμενο διάστημα, κατρακυλώντας από τη Σούπερ Λιγκ 2 στην Γ’ Εθνική. Προφανώς η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου δεν είναι έτοιμη και οι λόγοι είναι προφανείς. Το θέμα είναι ωστόσο πως η επιστροφή της σε επίπεδο κρητικού ποδόσφαιρο αποδείχτηκε πολύ άσχημη, με την Παλαιόχωρα να επιβεβαιώνει στο χανιώτικο ντέρμπι αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Από ‘κει και πέρα, όλα συνέβησαν βέβαια στο τελευταίο δεκάλεπτο και ειδικότερα μετά την πρώτη αποβολή του Μαρκουλάκη, η οποία άλλαξε τις ισορροπίες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως αυτό το γεγονός η Παλαιόχωρα το εκμεταλλεύτηκε, σκοράροντας στη συνέχεια τα δύο της τέρματα και μάλιστα το δεύτερο όταν ο Πλατανιάς πια είχε απομείνει με εννέα παίκτες.

Ο Πλατανιάς θα πρέπει ουσιαστικά να βρει ρυθμό και να φτάσει στα στάνταρ που θέλει ο προπονητής του ενώ παράλληλα θα παίζεται η χρονιά με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Χρόνος δεν υπάρχει και η προσοχή πλέον θα πρέπει να πέσει στο νέο παιχνίδι που ακολουθεί την Τετάρτη απέναντι στον Αλμυρό, ο οποίος έχασε με ένα βαρύ σκορ στην πρεμιέρα όπως είναι γνωστό.

Αυτό μάλιστα το παιχνίδι θα είναι και το πρώτο στο Μάλεμε μετά από πάρα πολύ καιρό για τον Πλατανιά.

Estrella