Η Σακοράφα και η διαβεβαίωση για τα “Βενιζέλεια – Χανιά”

Στίβος | 10 Μαΐου 2021, 21:00

Τη διαβεβαίωση της καθολικής στήριξης του διεθνούς μίτινγκ στίβου "Βενιζέλεια - Χανιά" έλαβε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης η Σοφία Σακοράφα.

Μία σειρά από θέματα που ταλανίζουν τον στίβο στην Κρήτη συζήτησε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράδα, κατά την παραμονή της στο νησί. Η νέα πρόεδρος είχε σειρά επαφών με όλους τους φορείς. Με πολιτειακούς άρχοντες, με τους προέδρους των σωματείων της Κρήτης που παραβρέθηκαν στο Ηράκλειο, με προπονητές, αθλητές και κριτές του στίβου.

Το δελτίο τύπου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης αναφέρει σχετικά με την επίσκεψη και τις δραστηριότητες της Σοφίας Σακοράφα στην Κρήτη:

«Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα κατά την επίσκεψη της στην Κρήτη, συνοδευόμενη από το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κ. Γιώργο Γιατρουδάκη, τους εκπροσώπους της ΕΑΣ Κρήτης κ. Παναγιώτη Αντωνακάκη, Γρηγόρη Παπαδάκη Νατάσα Παγκάλου, προέδρους και εκπροσώπους σωματείων, επισκεφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και ανακοινώθηκε η επίσημη ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του ΣΕΓΑΣ.

Στη συνέχεια με τον κ. Περιφερειάρχη και με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου και υπεύθυνου αθλητισμού της περιφέρειας κ. Νίκου Συριγωνάκη συζήτησαν θέματα του κλασικού αθλητισμού της Κρήτης, με τη διαβεβαίωση από τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την καθολική στήριξη του μίτινγκ Βενιζέλεια – Χανιά, του Run Greece Ηράκλειο, τη διασφάλιση των δαπανών μετακίνησης με λεωφορεία όλων των σωματείων της Κρήτης για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2021, την στήριξη των έργων αθλητικών υποδομών στα στάδια όπου δραστηριοποιούνται τα σωματεία στίβου και γενικότερα κάθε πρωτοβουλία που θα συμβάλει στη στήριξη της αθλητικής νεολαίας του στίβου της Κρήτης.

Η κ. Σακοράφα επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και επιβεβαίωσαν τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με το Δήμο Ηρακλείου στις εκδηλώσεις του στίβου, όπως το Run Greece και οι διασυλλογικοί αγώνες του Ηρακλείου και γενικότερα θέματα του στίβου.

Επίσης κατά τη διάρκεια των αγώνων που διεξήχθησαν στο Ηράκλειο επισκέφθηκε τόσο το Παγκρήτιο στάδιο όπου συνεργάστηκε για μια σειρά θεμάτων με τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Βαρδαβά, όσο και το ΕΑΚ Ελευθερίας Ηρακλείου όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Λευτέρη Ζερβό και συζήτησαν αντίστοιχα τα θέματα του στίβου.

Η κ. Σακοράφα είχε πολύωρες συναντήσεις με όλους τους προέδρους των σωματείων της Κρήτης που παραβρέθηκαν στο Ηράκλειο, ειδικές συναντήσεις με τους προπονητές, τους πρωταθλητές, τους αθλητές όλων των ηλικιών και του κριτές του στίβου και κατέγραψε τις προτάσεις για το μέλλον του Ελληνικού στίβου. Επισκέφθηκε επίσης και τον κεντρικό χώρο στο Ηράκλειο όπου με πρωτοβουλία του ΕΟΔΥ έγιναν τα Rapid test για τους αθλητές των αγώνων στίβου.»

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad