Η Red Action νίκησε τον… Χρόνο (vid & pics)

Πλατανιάς | 18 Δεκεμβρίου 2017, 17:50

Τα πιο σημαντικά γκολ στο ματς με τον ΠΑΟΚ... σημειώθηκαν στο ημίχρονο! Ηταν η στιγμή που δεκάδες Αϊ Βασίληδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Περιβολίων και έπαιξαν μπάλα με τερματοφύλακα τον Χρόνο!

Συγκεκριμένα, σημειώθηκαν επτά γκολ, τα οποία συμβολίζουν τα ισάριθμα χρόνια της διεξαγωγής του Santa Run στα Χανιά και της προσπάθειας των εθελοντών της Red Action.

Στη συνέχεια οι Αϊ Βασίληδες μοίρασαν δώρα και γλυκά στους φιλάθλους, παροτρύνοντας τους να δώσουν το παρών στο φετινό Santa Run Χανιά, που θα διεξαχθεί την προπαραμονή των Χριστουγέννων, δηλαδή το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί την αλληλεγγύη στα παιδιά, προσφέροντάς τους ένα σπουδαίο δώρο, τη συμμετοχή και τη συλλογική δράση.

Santa Run1

Santa Run2 2

Το Santa Run Χανιά είναι η μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης που πραγματοποιείται στα Χανιά, και έχει ως στόχο, την ενίσχυση των παιδιών των σωματείων ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη” και Ορίζοντας.

To Santa Run Χανιά είναι το πρώτο που έγινε στην Ελλάδα, το 2011 και αυτή τη στιγμή, είναι αναλογικά το μεγαλύτερο σε πλήθος κόσμου και συγκέντρωση χρημάτων στην Ευρώπη.

Το σύνολο των χρημάτων που έχουν συγκεντρωθεί στα έξι χρόνια του Santa Run Χανιά και έχει αποδώσει στα ωφελούμενα σωματεία, είναι περισσότερα από 320.000 ευρώ.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad