Η “σκυτάλη” σε Μαρκοπουλιώτη, Παπαδόπουλο

Χανιά | 18 Αυγούστου 2017, 13:59

Στους δύο ποδοσφαιριστές που παραχωρήθηκαν δανεικοί από την ΑΕΚ, Άλκη Μαρκοπουλιώτη και Γιάννη Παπαδόπουλο, πέρασε η "σκυτάλη" των συνεντεύξεων στην επίσημη ιστοσελίδα του Κισσαμικού.

/Bella Pizza

Οι δυο ποδοσφαιριστές τόνισαν ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας της ομάδας υπάρχει ήδη πολύ καλό κλίμα και δέσιμο και εξέφρασαν την πίστη τους αυτό να “βγει” και στο γήπεδο.

Αναλυτικά η συνέντευξή τους στο kissamikos.gr:

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σας στον Κισσαμικό.

Α.Μ.: «Νιώθω πολύ χαρούμενος. Από την πρώτη στιγμή που μου είπαν να έρθω ήθελα να μετακομίσω πολύ στα Χανιά και από την πρώτη στιγμή ένιωσα σαν το σπίτι μου».

Γ.Π.: «Εξ αρχής ο στόχος μου ήταν να βρω μια ομάδα στη Β’ Εθνική, αυτή κατέληξε να είναι ο Κισσαμικός. Είμαι κι εγώ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα δουλέψω για το καλύτερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και εγώ τους δικούς μου».

Οι πρώτες σας εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά;

26.Markopouliotis

Α.Μ.: «Υπάρχει πολλή οργάνωση στην ομάδα. Το καλό είναι ότι υπάρχει νεανικό σύνολο, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Το ότι είμαστε μικροί σε ηλικία είναι πλεονέκτημα, γιατί υπάρχει πολλή ποιότητα και έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας. Όσον αφορά τα Χανιά είναι μία πολύ όμορφη πόλη, που έχει όλα τα εφόδια για να προπονείσαι σωστά και να ξεκουράζεσαι ταυτόχρονα».

Papadopoulos Pantelakis

Γ.Π.: «Λόγω του νεανικού ρόστερ που υπάρχει η ομάδα έδεσε από την αρχή και πιστεύω αυτό θα φανεί και στον αγωνιστικό χώρο. Πάνω απ’ όλα να γίνουμε οικογένεια και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στο γήπεδο. Πρώτη φορά έρχομαι στα Χανιά, είναι ωραία πόλη, γραφική και ελπίζω να έχουμε μία ευχάριστη διαμονή».

Τι πρωτάθλημα περιμένετε να δούμε τη νέα χρονιά;

Α.Μ.: «Πιστεύω ότι επειδή δεν πήραν πολλές ομάδες άδεια ίσως αυτό είναι ευκαιρία για τα νέα παιδιά να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες. Φέτος θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό, όπως πιστεύω ότι θα είμαστε κι εμείς ανταγωνιστικοί».

Γ.Π.: «Το πρωτάθλημα όπως και πέρσι θα είναι ανταγωνιστικό. Θα υπάρξουν βέβαια και οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Αυτό φάνηκε και από το δεύτερο φιλικό που δώσαμε με τον ΟΦΗ. Εμείς σαν σύνολο θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Οι προσωπικοί σας στόχοι;

Α.Μ.: «Με σκληρή δουλειά να πετύχει πρώτα απ’ όλα η ομάδα τους στόχους της και εγώ να καταφέρω να διακριθώ και να επιστρέψω στη Super League».

Γ.Π.: «Να πετύχει αρχικά η ομάδα τους στόχους της και μέσα από αυτό κι εγώ να πάρω εμπειρίες που θα με βοηθήσουν στη μετέπειτα καριέρα μου».

Γνωρίστε τους καλύτερα:

Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης

Markopouliotis1

Ημερομηνία γέννησης: 13 Αυγούστου 1996
Τόπος γέννησης: Αθήνα
Ύψος: 1,84
Βάρος: 76
Πόδι: Δεξί

Αγαπημένο νούμερο: 4
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Σέρχιο Ράμος
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ
Αγαπημένος προορισμός: Πάρος
Το χόμπι του: Playstation

Γιάννης Παπαδόπουλος

Papadopoulos1

Ημερομηνία γέννησης: 21 Σεπτεμβρίου 1998 
Τόπος γέννησης: Αθήνα
Ύψος: 1,83
Βάρος: 74
Πόδι: Δεξί

Αγαπημένο νούμερο: 22 
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Νόιερ  
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Κολύμβηση  
Αγαπημένος προορισμός: Θεσσαλονίκη
Το χόμπι του: Να ακούω τραγούδια

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad