Η “πρώτη” των 18χρονων Καβράκη – Λουβιτάκη

Χανιά | 13 Δεκεμβρίου 2016, 22:43

Πολλές και συνεχείς τα τελευταία χρόνια οι σημαντικές στιγμές για το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Μία από αυτές έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό των νεαρών Καβράκη και Λουβιτάκη που από την Κ19 του Κισσαμικού φτάνουν στο σημείο ν' αγωνίζονται στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι κιόλας σε έναν σύλλογο Σούπερ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές πέρασαν μαζί ως αλλαγή στο παιχνίδι, στο 78ο λεπτό αντικαθιστώντας ο Λουβιτάκης έναν άλλον Χανιώτη, επίσης νεαρό, τον Φυντικάκη και ο Καβράκης τον Βλάχο. Η εμφάνισή τους ήταν αρκετά καλή -όπως άλλωστε και του Φυντικάκη- με “κερδισμένο” φυσικά να είναι το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Kavrakis Louvitakis1

Οι Γιάννης Λουβιτάκης (28/1/99) και Νίκος Καβράκης (4/2/99) είναι 18 ετών και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους προκειμένου να δείξουν την αξία τους στο ποδόσφαιρο.

Fyntikakis1

Βασ. Φυντικάκης.

Σε ό,τι αφορά τον Βασίλη Φυντικάκη, να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Κισσαμικού, ωστόσο δεν είναι… πρωτοεμφανιζόμενος όπως οι κατά τρία χρόνια νεαρότεροι συμπαίκτες του, αφού ο 21χρονος (19/4/1996) ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε 5 επίσημα ματς σε Β’ Εθνική και Κύπελλο με την προηγούμενη του ομάδα, τον Α.Ο. Χανιά.  

karta antonis garden
/psiloritischania