Η “πρώτη” και τα φιλικά της Βέροιας

Super League 2 31 Ιουλίου 2021, 17:59

Την προσεχή Τετάρτη (04/08) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Βέροιας για τη νέα σεζόν, ενώ ανακοινώθηκαν και τα φιλικά προετοιμασίας.

/Bella Pizza

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί (και φέτος) στον Βώλακα από τις 23 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Τα φιλικά της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη (ημερομηνίες και αντίπαλοι):

➜ Παρασκευή 13 Αυγούστου: Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
➜ Σάββατο 21 Αυγούστου: ΠΑΟΚ Β (ΠΑΟΚ Κ23)
➜ Σάββατο 28 Αυγούστου: Δόξα Δράμας
➜ Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου: Παραλίμνιο
➜ Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου: Ξάνθη
➜ Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου: Ολυμπιακός Βόλου
➜ Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου: Μακεδονικός

«Την Τετάρτη 4 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Βέροιας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι προπονήσεις τις πρώτες ημέρες θα διεξαχθούν στο Ταγαροχώρι ενώ παράλληλα οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις (οι παίκτες θα εξεταστούν από τον καρδιολόγο Βασίλη Τσίλη και τον ορθοπεδικό Νικόλαο Χαυτίκη, ενώ εργομετρικά θα περάσουν στο κέντρο S.M.A..R.T Physio στην Θεσσαλονίκη).

Το πρώτο φιλικό της Βέροιας προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 13 Αυγούστου με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων. Η Βέροια θα δώσει άλλο ένα φιλικό πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Θα αντιμετωπίσει την ομάδα Κ23 του ΠΑΟΚ το Σάββατο 21 Αυγούστου. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Βώλακα. Η Βέροια θα ανέβει στο ορεινό χωριό του νομού Δράμας την Δευτέρα 23 Αυγούστου και θα μείνει εκεί μέχρι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.

Στον Βώλακα, η Βέροια θα δώσει φιλικές αναμετρήσεις με την Δόξα Δράμας το Σάββατο 28 Αυγούστου και με το Παραλίμνιο την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου. Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων στον Βώλακα, η Βέροια θα μεταβεί στην Ξάνθη και θα δώσει φιλικό με την τοπική ομάδα το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.

Μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στον Βώλακα, η αποστολή θα επιστρέψει στην βάση της και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στην Βέροια. Άλλα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί είναι, με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 11 Σεπτεμβρίου και με τον Μακεδονικό στις 15 Σεπτεμβρίου.

Αναζητείται αντίπαλος για ένα ακόμη φιλικό στις 10 Σεπτεμβρίου. Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου. Νωρίτερα, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια για το κύπελλο Ελλάδος.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad