Η “ώρα” του Κοκκαλά και πάλι

Πλατανιάς | 23 Φεβρουαρίου 2017, 18:38

Η θλάση για τον Δημήτρη Σωτηρίου και η απρόσμενη απουσία του από το ματς του Σαββάτου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης φέρνει τον Αντώνη Κοκκαλά να είναι έτοιμος να αγωνιστεί για δεύτερη φορά φέτος κάτω από τα δοκάρια του Πλατανιά σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας είχε ξαναπαίξει πριν από μερικές εβδομάδες στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Λάρισα, έχοντας μια εξαιρετική παρουσία και τώρα ετοιμάζεται για το δεύτερο φετινό του παιχνίδι σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, με την προσδοκία που έχει ο ίδιος να είναι να τα πάει το ίδιο περίφημα.

Από εκεί και πέρα είναι γεγονός ότι ο Κοκκαλάς όποτε έχει χρησιμοποιηθεί από τον Γιώργο Παράσχο τα πηγαίνει πολύ καλά. Ειδικότερα οι εμφανίσεις του στο Κύπελλο δηλώνουν περίτρανα αυτό το γεγονός για τον ίδιο, που παρότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολύ έμπειρος, δείχνει μεγάλη ωριμότητα κάτω από τα δοκάρια όποτε χρησιμοποιείται.

Πάντως, ο Κοκκαλάς δεν προορίζεται να παίξει μονάχα απέναντι στον Αστέρα, αλλά θα χρησιμοποιηθεί κι εναντίον της ΑΕΚ, αλλά και της Ξάνθης, στα επόμενα δύο ματς που θα ακολουθήσουν την άλλη εβδομάδα.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad