Η “γλυκιά” βράβευση στον “300άρη” Φανούρη

Πλατανιάς | 22 Οκτωβρίου 2016, 23:28

Τιμή στον αρχηγό του και έναν από τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές που "κοσμούν" με τη συμπεριφορά και την αγωνιστικότητά τους τα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ όλα αυτά τα χρόνια βράβευσε πριν την έναρξη του αγώνα με την Ξάνθη ο Πλατανιάς. Πρόκειται για τον Φανούρη Γουνδουλάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 33χρονος επιθετικός βραβεύτηκε μάλιστα με τον πιο ωραίο τρόπο! Με τα τρία (από τα τέσσερα γιατί το 4ο είναι πολύ μικρό) παιδιά του, να του παραδίδουν ένα επίχρυσο αγαλματάκι ενώ τα ίδια ντυμένα το καθένα με έναν αριθμό, σχηματίζοντας τον 301 έδωσαν το στίγμα για το τι αφορούσε η εν λόγω βράβευση.

Fanouris1

Οπως είναι γνωστό, ο Φανούρης συμπλήρωσε στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό 300 εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ, που μάλιστα είναι και η τελευταία του εμφάνιση. Ο αριθμός 301 που ήταν χαρακτηριστικός στα μπλουζάκια των μικρών του είχε να κάνει με την εμφάνιση που επί της ουσίας… ακολούθησε στο ματς με την Ξάνθη όπου πέρασε στο β’ ημίχρονο ως αλλαγή και μάλιστα έδωσε ιδιαίτερη τόνωση η είσοδός του στο ματς επιθετικά, χωρίς όμως το αποτέλεσμα να μπορέσει να είναι διαφορετικό!

Fanouris2

Να σημειωθεί επίσης το πολύ ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στα Περβόλια που ήταν διαρκές, με τον Γουνδουλάκη να ανταποδίδει και να ευχαριστεί. 

Estrella