Η “επιστροφή-έκπληξη” για Μαν. Σβουράκη – Υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣΧ

Γενικά Θέματα - Τοπικό 1 Σεπτεμβρίου 2020, 17:03

Μανώλης Σβουράκης η επιστροφή! Λίγο καιρό ουσιαστικά από την ανακοίνωση για το τέλος της ενασχόλησης του με την ομάδα του Πανακρωτηριακού, ο Χανιώτης επιχειρηματίας επιστρέφει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο του Νομού, διεκδικώντας μία θέση στο νέο ΔΣ της ΕΠΣ Χανίων ως αναπληρωματικό μέλος.

H παρουσία για τον Μανώλη Σβουράκη πραγματικά δεσπόζει στο ψηφοδέλτιο, χωρίς ν’ αδικούνται φυσικά τα υπόλοιπα άτομα τα οποία διεκδικούν επίσης ως τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη, θέση στο νέο ΔΣ.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιστροφή, άσχετα αν πρόκειται αυτή τη φορά για κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έκανε προηγουμένως ο κ. Σβουράκης ο οποίος κατείχε τα ηνία του ποδοσφαίρου γενικότερα του Ακρωτηρίου τα τελευταία χρόνια.

Παρ’ όλα αυτά, απαραίτητο είναι να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες εκλογές, ο Μανώλης Σβουράκης είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Κωνσταντινίδη, με τον οποίο τον συνδέει και προσωπική φιλία. Ασφαλώς, πρόκειται και για επιτυχία της ηγεσίας της ΕΠΣ Χανίων ότι απευθύνθηκε και έγινε αποδεκτή η πρόσκληση από τον κ. Σβουράκη προκειμένου να συμμετάσχει, έστω και σαν υποψήφιο αναπληρωματικό μέλος, στις εκλογές. Αυτό που πλέον μένει να φανεί είναι εάν θα εκλεγεί.

Γενικότερα, με ενδιαφέρον αναμένεται η όποια ενασχόληση περαιτέρω για τον κ. Σβουράκη με το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Μάκης Καρτσωνάκης

Estrella

Rabona ad