Η “χρυσή αλλαγή” και οι προερχόμενοι από τον πάγκο

Super League 2 23 Απριλίου 2021, 22:49

Ο Γιώργος Μάναλης παίρνει με… διαφορά τον "τίτλο" της "χρυσής αλλαγής" της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League 2.

/Bella Pizza

Ο επιθετικός του Ιωνικού έπαιξε 17 φορές ως αλλαγή και πέτυχε 4 γκολ. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που μπήκαν αρκετές φορές (15) αλλαγή είναι και ο Αντώνης Μπουρσέλης του Εργοτέλη.

Η αναφορά της ιστοσελίδας της Super League 2 είναι η εξής:

Η “χρυσή εφεδρεία” του πρωταθλήματος ήταν ο επιθετικός του Ιωνικού Γιώργος Μάναλης. Χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή σε 17 αγώνες, περισσότερους από κάθε άλλον, και πέτυχε τέσσερα γκολ, όλα σαν αλλαγή, τρία από αυτά νικητήρια, ενώ ένα ακόμα στα Τρίκαλα ισοφάρισε σε 2-2 πριν γίνει το 2-3. Μάλιστα και οι 17 τελευταίες συμμετοχές του ήταν αλλαγή, όλες μετά το 60′.

Από 15 φορές ο καθένας τους σηκώθηκαν από τον πάγκο ο Αντώνης Μπουρσέλης (Εργοτέλης), Γιώργος Μανωλάκης (Διαγόρας) και Δημήτρης Φυτόπουλος (Δόξα Δράμας).

Ο Θανάσης Κωστανάσιος έπαιξε σε 20 αγώνες, αλλά σε κανέναν δεν ήταν μέσα στο γήπεδο από την αρχή ως το τέλος κάποιου από αυτούς. Σε 15 αγώνες ήταν βασικός και βγήκε και σε άλλους πέντε μπήκε.

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad