Η “12άδα” για Πανναξιακό και κάλεσμα στον κόσμο

20 Φεβρουαρίου 2016, 22:42

Ο τεχνικός του Κύδωνα Χανίων Κώστας Σδράκας πήρε 12 παίκτες στην αποστολή για το σπουδαίο ματς της Κυριακής (21/2) με τον Πανναξιακό. Ταυτόχρονα η επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων καλεί τον κόσμο να ενισχύσει την ομάδα σε αυτό το καθοριστικό ματς.

 

Η ενημέρωση του Κύδωνα Χανίων:

Το Σάββατο (20/2) το απόγευμα οι παίκτες του Κύδωνα Χανίων πραγματοποιήσαν την τελευταία τους προπόνηση (που είχε πιο χαλαρή μορφή), ενόψει του αγώνα της Κυριακής (21/2) με αντίπαλο τον Πανναξιακό. Αμέσως μετά, ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Σδράκας ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 12 παίκτες.

Η αποστολή του Κύδωνα Χανίων: Βλαχάκης, Υφαντόπουλος, Μπαγάκης, Χοχλάκης, Αλεξίου, Παπαμαστοράκης, Τσαρουχάς, Λιονάκης, Κολαρετάκης, Αδοντάκης, Κοντογιάννης, Τσαμπάς.

kydon pannaxiakos afisa

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων καλεί τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας, στο πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (21/2), με αντίπαλο τον Πανναξιακό, που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού. 

Η στήριξή σας θα δώσει ώθηση και αποτελεί κίνητρο ώστε η παίκτες της ομάδας μας να διεκδικήσουν μια πολύ σημαντική νίκη που θα βοηθήσει για την παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΣΤΗΡIΞΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ