Η “πρώτη” του Νιόπλια | vid

ΟΦΗ | 8 Μαρτίου 2021, 18:57

Η επόμενη ημέρα μετά τον Σίμο και η επιστροφή του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του ΟΦΗ "σφραγίσθηκαν" και τυπικά με την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην προπόνηση παραβρέθηκε και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της Κρητικής ομάδας, Γιάννης Σαμαράς. Η προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα συνεχισθεί το πρωί της Τρίτης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, κ. Νίκου Νιόπλια και με την παρουσία του Διευθυντή Ποδοσφαίρου, κ. Γιάννη Σαμαρά, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (08/03) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν αρχικά ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του περασμένου Σαββάτου (06/03) ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο πλαίσιο της αποκατάστασης.

Η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιλάμβανε άσκηση μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Ο Felipe Souza προπονήθηκε κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Juan Neira και Πραξιτέλης Βούρος, ενώ ο Vajebah Sakor συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.

Οι Απόστολος Γιάννου, Γιώργος Σουρνάκης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi και Vahid Selimovic συνέχισαν θεραπεία. Ο Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (09/03), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack