Η πρώτη συνάντηση του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣΧ με τους διαιτητές

Διαιτησία | 23 Αυγούστου 2016, 17:25

Την περασμένη Παρασκευή (19/08) στα γραφεία της ΕΠΣΧ πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας διοίκησης της Ένωσης με τους διαιτητές για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού που επικράτησε στις εκλογές και πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής Στέλιος Βαρουξάκης, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΧ Κώστας Κωνσταντινίδης και ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Μιχάλης Κοτζαμιχάλης μίλησαν στους διαιτητές της Ένωσης.

epsx synantisi me diaitites

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Κισσαμικού Αντώνης Ροκάκης και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, που ήταν υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Στ. Βαρουξάκη αλλά δεν μπορούσαν τελικά να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία λόγω του ότι είναι μέτοχοι στην ΠΑΕ Κισσαμικός, ο παλαίμαχος διαιτητής Α’ Εθνικής Αντώνης Κουκλάκης, που στήριξε την παράταξη που κέρδισε τις εκλογές από την πρώτη στιγμή, ενώ ανάμεσα στους διαιτητές ήταν και ο Κυριάκος Ντοκάκης, που την περασμένη σεζόν ήταν ανενεργός.

Η επόμενη συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διαιτησία στα Χανιά είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΠΣΧ.

 

karta antonis garden

Rabona ad