Η πρώτη προσθήκη για Ηφαιστο – Δύο αποχωρήσεις

Ήφαιστος Χανίων | 23 Ιουλίου 2020, 10:00

Η πρώτη προσθήκη για τον Ηφαιστο είναι γεγονός με τον πρώην αρχηγό της Περγάμου Γιάννη Χωραφάκη να τίθεται στις υπηρεσίες της ομάδας. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως σημειώνει ο Ηφαιστος η συντριπτική πλειοψηφία του ρόστερ έχει ανανεώσει, με εξαίρεση τον Δημήτρη Αχλάτη, που θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα και τον Τηλέμαχο Μπούτο που επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη. 

Η ανακοίνωση του Ηφαίστου έχει ως εξής:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο κοινό την απόκτηση του Γιάννη Χωραφακη (μεσο-αμυντικός από την Πέργαμο). Τον καλωσορίζουμε με την ευχή να είναι υγιής κι επιτυχημένος στον νέο του σύλλογο.

Ακόμα σύσσωμο το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το υπάρχον, από πέρσι, ρόστερ, που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του παραμένοντας συμπορευόμενο, στη συντριπτική του πλειοψηφία, και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μοναδικές εξαιρέσεις είναι ο Δημήτρης Αχλάτης, ο όποιος επέλεξε να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο, και ο Τηλέμαχος Μπούτος, ο όποιος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην πόλη μας κι επιστρέφει στην οικία του στην Αλεξανδρούπολη. Τους ευχαριστούμε και τους δυο, και ιδιαιτέρως τον Τηλέμαχο που ήταν από τους βασικούς συντελεστές στις επιτυχίες των δυο προηγούμενων σεζόν.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250