Η πρώτη ομάδα στον Τσαρτσίδη

Παλαιόχωρα | 5 Ιουνίου 2021, 12:37

Ο Βασίλης Τσαρτσίδης είναι ο άνθρωπος πάνω στον οποίο θα στηριχτεί τον επόμενο χρόνο και γενικότερα στο επόμενο διάστημα η Παλαιόχωρα.

Oinolatris

Η ομάδα από τον Δήμο Καντάνου Σελίνου γνωστοποίησε ότι ο νεαρός προπονητής ο οποίος πιστώνεται ένα σημαντικό έργο τα τελευταία τέσσερα χρόνια στα τμήματα υποδομής αναλαμβάνει τα ηνία της πρώτης ομάδας, διατηρώντας πάντως την πλήρη εποπτεία των Ακαδημιών του συλλόγου.

Ουσιαστικά αυτή είναι η πρώτη ανακοίνωση η οποία δίνεται στη δημοσιότητα από την Παλαιόχωρα μετά την απόφαση της αποχώρησης της από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τη νέα προσπάθεια που ξεκινά τη νέα χρονιά από την Α’ κατηγορία Χανίων.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας ανακοινώνει την συμφωνία με τον Τσαρτσίδη Βασίλη, για τη θέση του προπονητή. Ουσιαστικά ο Βασίλης εξαργυρώνει την πολύ καλή δουλειά που έκανε τα τέσσερα τελευταία χρόνια, στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να κάνει το βήμα παραπάνω, αξιοποιώντας το υλικό που ήδη γνωρίζει. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και επιτυχίες ανάλογες. Τέλος να αναφέρουμε ότι θα έχει την πλήρη εποπτεία των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Estrella
Delakis Sifis
Auto KCS

Rabona ad