Η πρώτη κίνηση μετά από την παγωμάρα

Χανιά | 3 Ιουλίου 2021, 17:35

Η μεταγραφή του Αλέξανδρου Μασούρα αποτελεί την πρώτη "αντίδραση" των Χανίων έπειτα από την παγωμάρα με το "κόψιμο" του φακέλου αδειοδότησης από το Δευτεροβάθμιο Οργανο της ΕΠΟ.

/Bella Pizza

Ο 23χρονος μέσος μπορεί να ανήκει στην κατηγορία Κ25 από την οποία πρέπει να προέρχονται πλέον (με εξαίρεση 3 μεταγραφές ανεξαρτήτως ηλικίας) οι κινήσεις των Χανίων, αλλά υπήρχε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ακόμη και αν εξασφάλιζε άδεια.

Ο Μασούρας έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον Διαγόρα Ρόδου και ήταν από τους κεντρικούς μέσους που ξεχώρισαν στη Super League 2. Γενικότερα έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια με τα πολλά παιχνίδια που έχει πάρει στα πόδια του την τελευταία τριετία στη δεύτερη κατηγορία, αρχικά με τον Καραϊσκάκη (2 χρόνια) και την περασμένη σεζόν με τον Διαγόρα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια στο κομμάτι του “χτισίματος” του ρόστερ για τη νέα σεζόν, αφού είναι ανοιχτά ακόμη αρκετά μέτωπα με παίκτες που έχουν δεχθεί πρόταση για να παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας.

Μέχρι στιγμής οι προσθήκες είναι 2 (Μπαΐροβιτς, Μασούρας) και οι ανανεώσεις 6 (Βασιλόγιαννης, Ανδρέου, Κάρλος, Τριανταφυλλάκος, Κουτζαβασίλης, Παναγιωτούδης) συν τον Ζιούλη, που δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Στο ρόστερ είναι και οι νεαροί Τριανταφυλλάκης, Μυφτάρι, ενώ υπάρχουν και οι παίκτες που παραχωρήθηκαν δανεικοί, Λάμτσε (σε Επισκοπή) και Μπερντίος (σε Πλατανιά).

Ερωτηματικό αποτελούν οι περιπτώσεις των Καμαρά, Νίκολιτς, αφού μένει να φανεί αν υπολογίζονται για τον Ολυμπιακό Β ή αν παραμείνουν “Χανιώτες”. Δεδομένα παρελθόν για την ομάδα αποτελούν οι Διαμαντόπουλος, Γκίνο, Ζιαμπάρης, Ρέντζας και Ουνγιαλίδης.

Αυτοί που τα συμβόλαιά τους έχουν ολοκληρωθεί αλλά δεν υπάρχει ανακοίνωση για το τι μέλλει γενέσθαι είναι οι Λαμπίρης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Μπραμπίγια, Σουντουρά, Βρεττός, Δημητριάδης, Καρτσαμπάς, Κάσσος και Πλέγας. Κάποιοι εξ αυτών είναι στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου και μένει να υπάρξει συμφωνία με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad