Η πρώτη αποστολή για Σανίνο

Super League 2 27 Φεβρουαρίου 2021, 22:17

Με το Τζιουζέπε Σανίνο να κάνει ντεμπούτο μετά από την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία ο Λεβαδειακός στοχεύει στη νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Ο Ιταλός τεχνικός έπειτα από δύο χρόνια και το σύντομο πέρασμά του από τη Λιβαδειά θα καθίσει ξανά στον πάγκο της ομάδας. Στη διάθεσή του δε θα βρίσκονται ο τιμωρημένος Μύγας και οι τραυματίες Λιάγκας, Κονέ και Ροντρίγκο.

Η ενημέρωση της ομάδας για την αποστολή έχει ως εξής:

Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο, πριν την έναρξη της οποίας γνωστοποιήθηκαν τα τεστ Covid-19, που υποβλήθηκαν χθες οι παίκτες και όλα τα μέλη του επιτελείου της ομάδας και ήταν όλα αρνητικά, ολοκληρώθηκε το απόγευμα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον αυριανό αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Ο κ. Sannino, που δε μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μύγα και στους τραυματίες Λιάγκα, Koné και Rodrigo, στην πρώτη του αποστολή έπειτα από την επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας μας επέλεξε τους:
Stojanović, Μένκα, Αγγελόπουλο, Βήχο, Τζημόπουλο, Τσάπρα, Μανιώτη, Θεοχάρη, Καραχάλιο, Παναγιώτου, Δημόπουλο, Νίκα, Mejía, Nili, Κωστή, Poletto, Συμελίδη, Μυτίδη, Μαρίνο, Bianconi, N’Nomo και Τζιώρα.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania