Η προσοχή στον… ΑΟΧ

Χανιά Α.Ο. Χανιά | 23 Σεπτεμβρίου 2016, 20:31

Με τη δέουσα σοβαρότητα αντιμετωπίζεται όπως είναι φυσιολογικό στο στρατόπεδο του Κισσαμικού το φιλικό με τον Α.Ο. Χανιά. Αλλωστε, υπό μία έννοια, για την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου αποτελεί την πιο τελευταία και πολύ σημαντική πρόβα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Επίσης, πολύ σημαντικό -όπως εξάλλου είναι και για τον ΑΟΧ- αποτελεί το γεγονός ότι ο Κισσαμικός θα έχει σε αυτό το φιλικό την ευκαιρία να παίξει στα Περβόλια, γήπεδο στο οποίο θ’ αγωνίζεται τη νέα περίοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Τώρα, από αγωνιστικής πλευράς, ο Σπύρος Μπαξεβάνος έχει προβλήματα, καθώς ο Δημήτρης Τσερκέζος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στη γάμπα και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι απουσιάζει εδώ και αρκετό καιρό λόγω αυτού του προβλήματος. Επίσης, απών θα είναι και ο Βλάχος που στο φιλικό με το ΙΝΚΑ… τράκαρε στον αέρα με τον Γωνιωτάκη και τοποθετήθηκαν και στους δύο ποδοσφαιριστές ράμματα στο φρύδι.

Σημειώνεται τέλος ότι δεν αποκλείεται σε αυτό το φιλικό να παίξει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του αγώνα ο Μάριο Μαρτίνεθ, που ειδικότερα στο ματς με το ΙΝΚΑ είχε περάσει σαν αλλαγή μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου.   

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad