Η προσοχή στη Βέροια αλλά και κριτική για Ολυμπιακό

Πλατανιάς | 27 Οκτωβρίου 2016, 21:27

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τα... παρελκόμενα του αποτελούν παρελθόν για τον Πλατανιά, στο οποίο εξάλλου ο βασικός στόχος για τον Γιώργο Παράσχο ήταν να δει τους παίκτες που δεν έχουν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής κι έτσι η προσοχή επικεντρώνεται στη Βέροια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στη Βέροια λοιπόν όπου ο Πλατανιάς αναζητά την Κυριακή το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στη Σούπερ Λιγκ, που όσο να ‘ναι έχουν αλλοιώσει κάπως την ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας. Ο Πλατανιάς θέλει σίγουρα να επιστρέψει στις επιτυχίες, με τον αντίπαλο να χαρακτηρίζεται μια ομάδα που είναι στα μέτρα του.

Τώρα, σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σίγουρα η εμφάνιση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ως θετική. Υπάρχει βέβαια το διάστημα μεταξύ 25ου και 65ου λεπτού όπου ο Πλατανιάς καταφέρνει και ξεδιπλώνει κάποιες από τις αρετές του ως ομάδα, αλλά σε γενικές γραμμές η εμφάνισή του κάθε άλλο παρά μπορεί να χαρακτηριστεί θετική. Μάλιστα, ειδικότερα ο τρόπος που μπαίνει στον αγώνα και έως το 25ο περίπου λεπτό επικρατεί.. θάλασσα στην άμυνα, με τους παίκτες να δίνουν πολύ μεγάλα δικαιώματα στον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” δε του Πειραιά θα μπορούσαν να φτάσουν εύκολα σε ένα δεύτερο γκολ, έχοντας σε εκείνο το χρονικό σημείο εξάλλου τις ευκαιρίες.

Τέλος πάντων, η προσοχή από εδώ και στο εξής στρέφεται στο πρωτάθλημα εκεί όπου πάντοτε είναι το μεγάλο “στοίχημα” για τον Πλατανιά. Το ζητούμενο είναι η ομάδα να μπορέσει να παρουσιαστεί πιο σοβαρή και αποφασισμένη και να μπορέσει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Οπως εξάλλου… επιβάλλεται και να σκοράρει, κάτι που έχει “ξεχάσει” να κάνει στα τελευταία πέντε (με τον Ολυμπιακό) παιχνίδια.  

Estrella