Η προσοχή στη Δόξα – Ολα τα νέα της προπόνησης

Χανιά | 11 Δεκεμβρίου 2017, 21:36

Στο ματς με τη Δόξα Δράμας στρέφει πια την προσοχή ο ΑΟΧ/Κισσαμικός. Ζητούμενο μάλιστα το Σάββατο είναι μια καλή εμφάνιση που θα... απαλύνει τη στενοχώρια για την ήττα από τη Σπάρτη.

/Bella Pizza

Σίγουρα, τους παίκτες του Πετράκη περιμένει ένα πολύ δύσκολο έργο, αφού η Δόξα δείχνει από τις πιο καλές ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ. Από την άλλη και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει μέχρι σήμερα ότι δεν είναι… κάποια τυχαία κι έτσι προβλέπεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, λοιπόν, η προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα στη Μοναχή Ελιά περιλάμβανε αποθεραπεία με τρέξιμο σε χαλαρούς ρυθμούς και ενεργοπαθητικές ασκήσεις για όσους έπαιξαν βασικοί (και για τις δυο πρώτες αλλαγές) ενώ οι υπόλοιποι υποβλήθηκαν σε προπόνηση 65 λεπτών με αερόβιες ασκήσεις με μπάλα, τελειώματα στην εστία και υποομαδική τακτική.

Ο Σελινιωτάκης ξεκίνησε τρέξιμο, κάνοντας ατομικό, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Ξύδας, Λέο και Σάλιακας, που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το ματς με τη Σπάρτη. Φυσικά, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γραφτεί με σιγουριά τι θα γίνει με αυτούς τους παίκτες και αν τυχόν θα είναι εκτός για το ματς στη Δράμα.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad