Τα δεδομένα μετά την αποχώρηση για τον Απόλλωνα Λάρισας από το πρωτάθλημα δείχνουν διαφορετικά και ενδεχομένως το γεγονός αυτό να παίξει ρόλο στην απόφαση που θα ληφθεί από τους δικαστές. Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντ. Ροκάκης θα “πατήσει” και στο γεγονός ότι πρακτικά η υποψηφιότητα για τον Πέτρο Μαρτσούκο ήταν άκυρη, διότι δεν είχε τα απαιτούμενα χρόνια ενασχόλησης με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κι επομένως δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος.
Η αίσθηση που υπάρχει, με την προσφυγή να εκδικάζεται την Τρίτη (21/3), είναι ότι υπάρχουν οι βάσεις προκειμένου ο κ. Ροκάκης να κερδίσει την προσφυγή και επομένως ν’ ακολουθήσουν νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, τη στιγμή που οι ΠΑΕ εξακολουθούν να διεκδικούν τα χρήματα που θέλουν να πάρουν από το στοίχημα.
Σε ό,τι αφορά το ΔΣ έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη και σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του συνεταιρισμού θα ξεκινήσει όχι στις 12:30 αλλά 2 ώρες αργότερα, δηλαδή στις 2:30.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αιτημάτων ομάδων, το Δ.Σ. που έχει οριστεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 12:30 μετατίθεται την ίδια ημέρα και ώρα 14:30, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης».
