Η προεπιλογή για το Παγκρήτιο Κύπελλο

Μικτές Ομάδες | 11 Απριλίου 2016, 17:26

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΧ τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επιλέχτηκαν στην προεπιλογή της Μικτής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ένωση στο Παγκρήτιο Κύπελλο "Μάχης της Κρήτης".

Η πρώτη προπόνηση για τους 23 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην προεπιλογή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (12/04) στη Μοναχή Ελιά.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΧ:

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές, που θα στελεχώσουν τη Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ. Χανίων που θα συμμετάσχει στο Παγκρήτιο Κύπελλο “Μάχης της Κρήτης”, να παραβρεθούν, στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, για προπόνηση, την Τρίτη 12/04/2016 και ώρα 16:00:

Χνάρης Εμμανουήλ, Σηφακάκης Πέτρος, Γιακουμάκης Πέτρος, Μαρουλάκης Βασίλειος, Κατσαρός Βασίλειος, Αργυρουδάκης Νικόλαος, Αναστασόπουλος Βασίλειος, Κομισόπουλος Αλέξανδρος, Σταυρουλάκης Στυλιανός, Τζουγκράκης Δημήτριος, Κουτσουπιάς Ηλίας, Αρζίδης Τέλμαν-Νικόλαος, Γεωργιλαδάκης Ιωσήφ, Γεωργιλαδάκης Ιωάννης, Τρίτσης Λουκάς-Παναγιώτης, Αρτίν Χρήστος, Ματζοράκης Ιωάννης, Κακαβελάκης Δημήτριος, Ανωμεριανάκης Παναγιώτης, Μυκωνιάτης Γεώργιος, Γιαπιντζάκης Μάρκος, Γραμόζης Νικόλαος, Πανάγος Γεώργιος.

 

karta antonis garden