Η περηφάνια του (σκακιστικού) Κύδωνα για δύο “παιδιά” του

Σκάκι | 19 Σεπτεμβρίου 2020, 15:22

Την περηφάνια της εκφράζει η σκακιστική οικογένεια του Κύδωνα και του ΟΦΣ Χανίων, για δύο δικά της παιδιά τα οποία – όπως σημειώνει- «καμαρώνει και στις σκακιέρες και στη ζωή».

Με αφορμή το γεγονός ότι οι Φιλίππα Αγγελάκη και Γιώργος Κώτσογλου πέρασαν στις σχολές της πρώτης επιλογής του ο Κύδων εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και τις ευχές του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η σκακιστική οικογένεια του Κύδωνα και του ΟΦΣΧ πάντα καμαρώνει τα παιδιά της και στις σκακιέρες και στη ζωή! Δύο νέοι άνθρωποι που μεγάλωσαν μέσα στις λέσχες του Κύδωνα, πέρασαν στις σχολές της πρώτης επιλογής τους.

Η Φιλίππα Αγγελάκη, σκακίστρια του ΟΦΣΧ πέρασε στην Νομική Αθήνας με υψηλότατη επίδοση! Η Φιλίππα πάντα ήταν μια άριστη μαθήτρια και δεν ήταν έκπληξη. Όταν οι κόποι όμως ανταμείβονται όλοι όσοι την γνωρίζουμε μοιραζόμστε τη χαρά της.

Ο Γιώργος Κώτσογλου είναι τώρα σκακιστής στον Ατσαλένιο Ηρακλείου. Δεν παύει όμως να είναι ένα παιδί που μεγάλωσε μέσα στη λέσχη του Κύδωνα. Πέρασε στην σχολή Μηχανικών-Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Εδώ ακόμη και η σχολή ήταν προβλέψιμη γιατί επιβεβαιώνει μια οικογενειακή παράδοση.

Ο σκακιστικός Κύδωνας και ο ΟΦΣΧ εύχονται στη Φιλίππα και στο Γιώργο Καλές Σπουδές!

karta antonis garden