Η περηφάνεια του Κρ. Αστέρα για Λέσι

Κρητικός Αστέρας | 1 Φεβρουαρίου 2023, 21:32

Ο Κρητικός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Γιούργκεν Λέσι για τη μεταγραφή του στην Κ19 του Παναιτωλικού.

Oinolatris

Ο Λέσι αναδείχθηκε ουσιαστικά από την ακαδημία του Κρητικού και βρέθηκε στη συνέχεια στην Κ19 των Χανίων, ενώ έκανε προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα, πριν τη μετακίνησή του στον Ιδομενέα το περασμένο καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Η ομάδα του Κρητικού Αστέρα εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή Γιούργκεν Λέσι για την μεταγραφή του στην ομάδα του Παναιτωλικού. Οι κόποι και η συνεχής προσπάθεια του για βελτίωση τώρα ανταμειβονται.
Πρόκειται για ένα παιδί που ξεκίνησε (από 7 ετών), γνώρισε το άθλημα και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μέσα στις ακαδημίες της ομάδας μας στην οποία και παρέμεινε συνεχόμενα για οκτώ συναπτά έτη. Συμμετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα ακαδημιών (Κ8-10-12-14-16) με την φανέλα του Κρητικού Αστέρα, προωθήθηκε και επιλέχθηκε τόσο στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ όσο και μέσω του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ (του οποίου είμαστε μέλος) στις ομάδες ELITE και Κ-19. Ακόμη και κατά την μετέπειτα θέληση του για μεταγραφή η ομάδα δεν στάθηκε εμπόδιο αλλά συνέχιζε να παρακολουθεί την εξέλιξη του στα μετέπειτα βήματα που επέλεξε κατά την μικρής διαρκείας παραμονή του σε ομάδες του Α Τοπικού .
Γιούργκεν σε εσένα και την οικογένεια σου ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες. Είμαστε υπερήφανοι για εσένα και αναμένουμε στο μέλλον τα καλύτερα.
Τέλος η πορεία του Λέσι αντικατοπτρίζει πλήρως το όραμα της ομάδας του Κρητικού Αστέρα για την οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών του αλλά και για την εξέλιξη των μελών αυτής. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την ομάδα που συμμετέχει στο Β Τοπικό πρωτάθλημα είναι μικροί σε ηλικία και προέρχονται από τις ακαδημίες μας όπως επίσης ότι δίνεται χρόνος συμμετοχής και σε μέλη της Κ-16.

Estrella

Rabona ad