Η παρουσίαση του ΑΟΚ Χανιά (pics)

Α.Ο.Κ. Χανιά | 16 Φεβρουαρίου 2017, 16:38

Με κάθε επισημότητα ο ΑΟΚ Χανιά "συστήθηκε" στο κοινό των Χανίων παρουσιάζοντας σε ειδική εκδήλωση, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων το πλάνο, τους στόχου και τη φιλοσοφία του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί τοπικοί φορείς, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία του διεθνή γκαρντ του Δούκα Μανόλη Παπαμακάριου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΚ:

Parousiasi2

Απόλυτα επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η επίσημη παρουσίαση του Α.Ο.Κ.Χανιά που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων την Τετάρτη (15/2) το βράδυ. Επί της ουσίας ήταν το πρώτο επίσημο “άνοιγμα” της ομάδας μας προς τη χανιώτικη αθλητική κοινωνία και όχι μόνο, όπου οι ιθύνοντες του ΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πλάνο και τους στόχους του συλλόγου, αλλά και τη φιλοσοφία σύμφωνα με την οποία θα κινηθεί στο μέλλον. Φιλοσοφία που άπτεται της σωστής αθλητικής διαμόρφωσης των νέων παιδιών, αλλά και της σωστής διαπαιδαγώγησής τους.Parousiasi4Εκτός των άλλων, παρουσιάστηκε και η ανδρική ομάδα του ΑΟΚ Χανιά που τη δεδομένη στιγμή κάνει την προσπάθειά της στην ΕΚΑΣΚ για να ανέβει στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Xylakis

Athlites

Τους στόχους της ομάδας ανέλυσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Μιχάλης Ξυλάκης, ενώ επί αγωνιστικών θεμάτων αναφέρθηκαν ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ροδάς, αλλά και οι παίκτες Γιάννης Ερηνάκης, Μάριος Σκαμνάκης και Μιχάλης Σαράντης και εκ μέρους των παικτών που “βασανίζονται” λόγω της μη έκδοσης των δελτίων τους, ο Μανώλης Αδοντάκης.

Zompanaki

Ειδική αναφορά στους χορηγούς της ομάδας έγινε από την Υπεύθυνη Αθλητικών Θεμάτων της Αντιπεριφέρειας Χανίων κ.Κατερίνα Ζομπανάκη.

Papamakarios1

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Διεθνής καλαθοσφαιριστής, νυν του Δούκα, Μανώλης Παπαμακάριος, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η νέα προσπάθεια που ξεκινά για το μπάσκετ των Χανίων, μέσω του ΑΟΚ Χανιά, θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Voulgarakis

Stathakis

Το “παρών” έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Aπόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων Γιώργος Κουκλάκης, η Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Χανίων κ. Σ.Μαλανδράκη, πρόεδροι και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων των Χανίων, εκπρόσωποι των χορηγών του συλλόγου και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Φωτογραφίες: PixelArt Hania

 

karta antonis garden
zgas

Rabona ad