Η παρουσίαση Παπανικολάου (vid)

Α.Ο.Κ. Χανιά | 2 Αυγούστου 2018, 12:22

Παρουσιάστηκε ο νέος κόουτς του ΑΟΚ Χανιά, Χρήστος Παπανικολάου, ο οποίος αναλαμβάνει έτσι επίσημα τα καθήκοντά του στη νέα προσπάθεια που επιχειρεί η ομάδα μετά την επιστροφή της από τη Γ’ Εθνική.

Ο Παπανικολάου παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο “Κρήτη”. Οπως είπε, αναλαμβάνει με μεγάλη όρεξη για δουλειά ενώ ο στόχος του είναι να ρίξει το βάρος στον τομέα των υποδομών, στον οποίο εξάλλου ο ίδιος “ειδικεύεται”.

«Νιώθω μεγάλη χαρά που βρίσκομαι στα Χανιά και ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση που θα δουλέψω στην πόλη αυτή. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε πολύ κοντά στα παιδιά και να τα βοηθάμε τόσο στις αγωνιστικές όσο και στις σχολικές τους υποχρεώσεις. Τα παιδιά πρέπει να έχουν σεβασμό στο παιχνίδι, σεβασμό στους συμπαίκτες και σεβασμό σε όλους τους υπόλοιπους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χρ. Παπανικολάου ενώ ο πρόεδρος του ΑΟΚ Χανιά, Μιχάλης Ξυλάκης, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής για την συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό:

«Καλωσορίζουμε τον νέο προπονητή μας, τον κ. Χρήστο Παπανικολάου. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή, που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία. Θεωρούμε ότι μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για τα παιδιά της ομάδας μας, αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο με σημαντικές σπουδές και σπουδαία πορεία στο χώρο του μπάσκετ. Εμείς, με την πρόσληψη του κ. Παπανικολάου αποδεικνύουμε εκείνο που είχαμε τονίσει στο τελευταίο μας παιχνίδι τον περασμένο Μάιο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί για την ανάπτυξη του χανιώτικου μπάσκετ και τη βελτίωση των παιδιών μας, μέσω αυτής της προσπάθειας. Βελτίωση αγωνιστική αλλά και σε επίπεδο χτισίματος προσωπικότητας».

Πηγή φώτο: Χανιώτικα Νέα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

karta antonis garden
zgas

Rabona ad