Η ώρα του Πριντέτα

Πλατανιάς | 16 Δεκεμβρίου 2016, 11:53

Θέση βασικού στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο διεκδικεί ο Βιτάλι Πριντέτα, η βελτίωση του οποίου είναι... θεαματική από τη στιγμή που έχει έρθει στον Πλατανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ουκρανός δίμετρος σχεδόν αμυντικός πραγματοποίησε στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ μια νέα πολύ καλή εμφάνιση, μετά από αυτή κόντρα στη Σπάρτη, αφήνοντας πολύ ευχαριστημένο τον Γιώργο Παράσχο. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του για τη βελτίωση που παρουσιάζει από την ημέρα που έχει έρθει στον Πλατανιά. Ο Πριντέτα ο οποίος είναι γεγονός ότι με αθόρυβη και συνεχή δουλειά όλους αυτούς τους μήνες έχει καταφέρει ν’ ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του έχοντας πείσει τον προπονητή του, που μίλησε γι’ αυτόν συγκεκριμένα με πολύ καλά λόγια μετά το ματς με τον ΑΟΧ.

Ετσι, δεν αποκλείεται το Σάββατο να παίξει ο Πριντέτα στη βασική 11άδα αντί ενδεχομένως του Μπανανά που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ή του Καρυπίδη. Μάλιστα, αυτό θα είναι και το ντεμπούτο για τον Ουκρανό στο πρωτάθλημα που μέχρι στιγμής έχει παίξει μονάχα σε αυτά τα δύο παιχνίδια στο Κύπελλο.

Mikel Chania Delivery