Η ώρα του χανιώτικου ντέρμπι

Football League 7 Μαΐου 2017, 11:54

Στο δεύτερο φετινό τους "ραντεβού" ΑΟΧ και Κισσαμικός αναμετρούνται στις 5 το απόγευμα -όπως και στο πρώτο ματς- στα Περβόλια. Οι δύο χανιώτικες ομάδες αναζητούν βαθμούς στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν μια ώρα αρχύτερα την παραμονή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, πιο πιεστικά είναι τα πράγματα για τον Κισσαμικό, ο οποίος βρίσκεται εξάλλουπιο κοντά στη ζώνη υποβιβασμού και κατά συνέπεια δείχνει να έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη. Από την άλλη, ο ΑΟΧ με “τρίποντο” γνωρίζει ότι εξασφαλίζει οριστικά την παραμονή του, κάνοντας το χρέος του από αγωνιστικής χρονιάς, σε μια κατά τ’ άλλα πολύ δύσκολη χρονιά. Προβλέπεται ένα παιχνίδι σίγουρα με ενδιαφέρον.

Σε ό,τι αφορά καθαρά από αγωνιστικής πλευράς το ντέρμπι, ο Νίκος Παντέλης για τον ΑΟΧ υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, ενώ ο Σπύρος Μπαξεβάνος για τον Κισσαμικό δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον τιμωρημένο Γιαλούση.

Το ματς θα διευθύνει ο Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας), έχοντας για βοηθούς τους Χουλιάρα (Αιτ/νίας) και Καλαμπόκη (Αιτ/νίας), ενώ 4ος διαιτητής έχει οριστεί ο Αντιπαριώτης (Ανατ. Αττικής). 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards