«Η ομάδα έχει καλύτερο υλικό από πέρσι»

Ηρακλής Νεροκούρου | 29 Αυγ 2016, 18:58

Μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Χανίων, τις οποίες οδήγησε σε συνεχόμενους τίτλους έπειτα από αρκετά χρόνια, ο Γιάννης Μηνάς έχει επιστρέψει εδώ και δύο χρόνια στον Ηρακλή Νεροκούρου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο athlitiko.gr για τον στόχο που έχει τη νέα σεζόν η ομάδα αλλά και για την κλήρωση του Κυπέλλου, όπου ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Άρη Σούδας, Κορωνίδα και Ίκαρο Μουρνιών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον στόχο του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα: «Ο στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι. Η ομάδα έχει καλύτερο υλικό, απλώς είναι πολλά καινούρια παιδιά και το βασικό μας προτέρημα είναι να γίνουμε “ομάδα”. Νομίζω θα είναι πολύ ενδιαφέρον το νέο πρωτάθλημα, γιατί έχουν ενισχυθεί πολύ οι ομάδες και θα είναι και ανταγωνιστικό όσον αφορά την κορυφή».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Εμάς είναι πολύ δύσκολος ο όμιλος, αφού και οι τέσσερις ομάδες είναι καλές. Νομίζω ότι θα έχουν ενδιαφέρον τα παιχνίδια και στις λεπτομέρειες θα κριθεί ποιες ομάδες θα περάσουμε στον επόμενο γύρο».

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad