Η οικονομική θυσία του ΝΟΧ για την επιστροφή στη δράση

Πόλο 25 Φεβρουαρίου 2021, 10:48

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς βρίσκεται πλέον ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εν όψει της επανεκκίνησης των υποχρεώσεων του. Στη διάθεση του Ηλία Μαχαίρα βρίσκεται πλέον ο Αμερικανός, Μπένετ Ουίλιαμς ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται στα Χανιά και ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς.

Η επανένταξη των δύο ξένων παικτών στο ρόστερ του Ναυτικού Ομίλου είναι μεν σημαντική, αλλά αυτή τη στιγμή επικρατούν άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με το σφιχτό πλαίσιο, αγωνιστικά αλλά και οικονομικά, το οποίο διαμορφώνεται. Είναι σαφές ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα με το να έχει υπάρξει όλη αυτή η διακοπή, με αποτέλεσμα ο Ναυτικός Ομιλος να χρειάζεται να υποβληθεί σε μία οικονομική θυσία προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του… Και μπορεί να έχει παρθεί η απόφαση να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα φέτος από την Α1, εντούτοις οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να μην εγκαταλείψουν, δηλαδή καλούνται να δώσουν κανονικά όλα τους τα παιχνίδια, διότι σε άλλη περίπτωση θα αποβληθούν απ’ το πρωτάθλημα.

Μένει να φανεί πώς θα προχωρήσει αυτός ο γολγοθάς που ακολουθεί για τον ΝΟΧ, ο οποίος για τους επόμενους δύο μήνες καλείται να δίνει τρία παιχνίδια κάθε εβδομάδα, παίζοντας συνεχώς Σάββατο – Τετάρτη – Σάββατο. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή είναι αυτό που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (3/3, 16:30) στο κολυμβητήριο Χανίων κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, παιχνίδι για την 6η αγωνιστική.

 

karta antonis garden