Η Ντουντουνάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Θερμά συγχαρητήρια από τον ΝΟΧ

Κολύμβηση | 29 Φεβρουαρίου 2016, 14:08

Μία τεράστια επιτυχία γιορτάζει ο χανιώτικος αθλητισμός, καθώς η Άννα Ντουντουνάκη κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο!

Ειδικότερα, η πρώην κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και νυν του Ποσειδώνα Ιλισίων πραγματοποίησε μία εξαιρετική επίδοση με χρόνο 58.48 στον προκριματικό των 100μ. πεταλούδα στο Φλαμανδικό πρωτάθλημα κολύμβησης της Αμβέρσα κι έτσι έπιασε το όριο συμμετοχής στην Ολυμπιάδα του καλοκαιριού. Μάλιστα, έγινε η ένατη συμμετοχή από την χώρα μας στο άθλημα της κολύμβησης που προκρίνεται στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε σε βίντεο την σπουδαία κούρσα πρόκρισης της Χανιώτισσας κολυμβήτριας.

ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΘΕΡΜΑ Ο ΝΟΧ

Από την πλευρά ο Ναυτικός Ομιλος εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας θερμά συγχαρητήρια στην πρώην αθλήτριά του για την επιτυχία που κατάφερε. Ο ΝΟΧ τονίζει ότι η Ντουντουνάκη έφτασε σε αυτό το επίπεδο που είναι αυτή τη στιγμή όταν οι συνθήκες ήταν σε βάρος της και αναγκαζόταν να προπονείται στην 25άρα πισίνα τους χειμερινούς μήνες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από τον Ν.Ο. Χανίων αναφέρει τα εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά την πρώην αθλήτριά του και νυν του Ποσειδών Ιλισίων Αννα Ντουντουνάκη για την μεγάλη της επιτυχία να εξασφαλίσει το όριο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το προσεχές καλοκαίρι. Η Χανιώτισσα αθλήτρια κάνει υπερήφανο το Σωματείο που την ανέδειξε και τη βοήθησε προκειμένου να φτάσει σε αυτό το τεράστιο γεγονός λαμβάνοντας μέρος στην υπέρτατη αθλητική διοργάνωση που γίνεται παγκοσμίως, καθώς και όλα τα Χανιά.

Καλό είναι να σημειωθεί, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα, ότι η Αννα “καλλιέργησε” το ταλέντο της και “έχτισε” σιγά σιγά αυτό που έχει καταφέρει σήμερα, μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Προπονούμενη, όπως και άλλοι ταλαντούχοι αθλητές της, όχι στην 50άρα πισίνα κατά τη διάρκεια πολλών μηνών μέσα στις σεζόν, αλλά στα στενά όρια της 25άρας… Ωστόσο, αυτό είναι και το αποτέλεσμα για τον Ναυτικό Ομιλο. Να καταφέρνει να αναδεικνύει αθλητές τέτοιου βεληνεκούς, ακόμα κι όταν οι συνθήκες είναι σε βάρος των αθλητών του.

Βλέπετε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΝΟΧ καταφέρνει να έχει κολυμβητή τον οποίο ανέδειξε, σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

– Η Τόνια Μαχαίρα ήταν παρούσα το 1996 στην Ατλάντα και το 2000 στο Σύδνεϋ.

– Ο Ανδρέας Ζήσιμος επίσης έλαβε μέρος το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ο Ναυτικός Ομιλος παράγει αθλητισμό, δημιουργεί πρωταθλητές και θα εξακολουθήσει ως υποχρέωση στην ιστορία του να πράττει το ίδιο και τα επόμενα χρόνια. Η επιτυχία της Ντουντουνάκη στέλνει το μήνυμα για το πόσο σημαντικό είναι να παραμένει ανοικτή όλο το χρόνο η 50άρα πισίνα, για την οποία ευχής έργον είναι από την επόμενη κιόλας σεζόν να μην ξανακλείσει ποτέ.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στον προπονητή της στον Ναυτικό Ομιλο, Κώστα Τζιλιβάκη, αλλά και στο Σωματείο του ΚΟΠΙ στο οποίο ανήκει αυτή τη στιγμή.

Αννα, θα σε παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι στην προσπάθειά σου στη Βραζιλία, με την ευχή να καταφέρεις ό,τι καλύτερο! 

karta antonis garden