«Η Nova το μόνο που υποστηρίζει είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Super League 1 23 Αυγούστου 2016, 19:12

Σε διευκρινήσεις αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα συγκεκριμένης μερίδας ΜΜΕ προέβη η NOVA, στελέχη της οποίας τονίζουν ότι γίνεται προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τη NOVA, συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης παραλείπουν συστηματικά και επισταμένα, να αναφέρουν ότι το απόσπασμα από το εξώδικο στο οποίο αναφέρονται, που κάνει λόγο για «τις ιδιαιτέρως αιχμηρές ανακοινώσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, με τις οποίες δηλώνεται κατηγορηματικά ότι δεν θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017(…) και την αυξημένη αντιπαλότητα και το εξόχως τεταμένο κλίμα, όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταία διάστημα», αποτελεί ακριβή αντιγραφή από την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού για την αναβολή του πρωταθλήματος, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (και επισυνάπτεται).

Αποσαφηνίζοντας τις θέσεις της Nova, στελέχη της εταιρείας επεσήμαναν:

– Η Nova το μόνο το οποίο αποδεδειγμένα επιθυμεί είναι η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, του οποίου άλλωστε αποτελεί πλέον και τον μόνο χρηματοδότη.

– Και οι 16 ομάδες που αποτελούν τον συνεταιρισμό της Super League, επί μήνες τοποθετούνται δημόσια και δρουν μόνιμα ανάλογα με τα δικά τους μικροοπαδικά συμφέροντα, δημιουργώντας τελικά το υπόβαθρο ανασφάλειας και υποβάθμισης του πρωταθλήματος, στο οποίο βασίστηκαν οι Αρχές για να αναβάλλουν την έναρξη του Πρωταθλήματος .

– Η Nova θεωρεί υπεύθυνο τον συνεταιρισμό της Super League και όλες τις ΠΑΕ μέλη του, που με πράξεις και παραλείψεις πολλών μηνών, στέρησε από το φίλαθλο κοινό και τους συνδρομητές της Nova το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

– Τέλος, είναι ενδεικτικό ότι συνεταιρισμός της Super League αγνόησε πλήρως, συγκεκριμένες και γραπτές προτάσεις που έκανε η Nova για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος και μεταθέτοντας διαρκώς την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου στο μέλλον.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad