Η νίκη φέρνει ικανοποίηση και οι χαμένες ευκαιρίες προβληματισμό!

Χανιά | 4 Μαρτίου 2021, 11:50

Το στοιχείο της ικανοποίησης είναι αυτό που χαρακτηρίζει τα Χανιά μία ημέρα μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Δράμας. Εάν κάτι προβληματίζει είναι το γεγονός ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχε το παιχνίδι.

Από τη μία, τα Χανιά κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα, καθώς σε συνδυασμό με την έλευση του νέου προπονητή, δίνουν την εντύπωση ότι μπορούν να έχουν μία εντελώς άλλη πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Αυτό το στοιχείο είναι το πιο ενθαρρυντικό με δεδομένο κιόλας ότι ακολουθούν δύο σερί παιχνίδια εντός έδρας, ένα θεωρητικά δύσκολο με τον Λεβαδειακό και ένα πιο βατό κόντρα στον Καραϊσκάκη Αρτας.

Τα Χανιά κατάφεραν να εξαργυρώσουν το στοίχημα, κατορθώνοντας να πάρουν ένα “διπλό” σε μια έδρα όπου πριν από λίγες ημέρες είχαν υποκύψει ομάδες της κορυφής, όπως ο Εργοτέλης και ο Ιωνικός. Ουσιαστικά, λαμβάνοντας υπόψη πως αυτή ήταν η τρίτη φετινή νίκη για τα Χανιά, αυτή μπορεί να θεωρηθεί η πιο βατή ακόμη και από αυτές που είχαν σημειωθεί εντός έδρας πάλι επί της Δόξας Δράμας αλλά και του ΟΦΙ.

Το ζήτημα πάντως για τα Χανιά είναι να μπορέσουν να συνεχίσουν σ’ αυτούς τους ρυθμούς και στην προκειμένη περίπτωση να διπλασιάσουν αν γίνεται τις επιτυχίες τους. Από την άλλη, σίγουρα δεν μπορεί να προκαλεί ικανοποίηση το γεγονός ότι χάθηκαν ουκ ολίγες ευκαιρίες και η αναφορά δε γίνεται τόσο για το δοκάρι του Παναγιωτούδη όσο για τις πολλές φάσεις όπου δόθηκε η ευκαιρία στα Χανιά ώστε να καθαρίσουν το παιχνίδι και δεν το έκαναν, κινδυνεύοντας έτσι μέχρι το τέλος να δεχτούν ενδεχομένως γκολ και να χάσουν μια νίκη που άξιζαν πέρα για πέρα!

Αυτό είναι ένα κομμάτι το οποίο ο Νίκος Παπαδόπουλος θα πρέπει να δουλέψει μαζί με τους παίκτες του, κάτι το οποίο αποδίδει αυτή τη στιγμή στην ψυχολογία που υπάρχει. Σίγουρα μια δεύτερη διαδοχική νίκη, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει φέτος θα εκτονώσει ακόμα περισσότερο το κλίμα, θ’ αλλάξει άρδην τα πράγματα και τα Χανιά θ’ αρχίσουν να δημιουργούν προσδοκίες εν όψει της συνέχειας…

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania