Η νέα προσπάθεια για τη δημιουργία της Ακαδημίας του ΑΟΧ

Χανιά ΕΠΣΧ | 11 Σεπτεμβρίου 2018, 10:44

Σε εξέλιξη βρίσκεται η νέα προσπάθεια για τη δημιουργία πρότυπης Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΑΟ Χανιά, για αγόρια και κορίτσια από 6 έως 16 ετών.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό οι προπονήσεις θα γίνονται στο αθλητικό κέντρο Ελπίς & Νίκη, ενώ προπονητές θα είναι οι διαπιστευμένοι Νίκος Καντεράκης και Απόστολος Τζόκας. Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας είναι ο Βαγγέλης Πρόκος.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΟ Χανιά με ανακοίνωσή της κάνει κάλεσμα στους γονείς και στα παιδιά να στηρίξουν αυτή τη νέα προσπάθεια.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο ΑΟ Χανιά κάνει μία νέα προσπάθεια με τη δημιουργία πρότυπης Ακαδημίας ποδοσφαίρου για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 16 ετών.

Εμπιστευτείτε μας στη νέα αυτή προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας και του νομού μας, για τη δημιουργία των τμημάτων υποδομών της.

Στόχοι μας: ΣΕΒΑΣΜΟΣ,  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ,  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,  ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ, ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Ο χώρος διδασκαλίας και εκπαίδευσης των παιδιών θα είναι το αθλητικό κέντρο ΕΛΠΙΣ & ΝΙΚΗ, με τους διαπιστευμένους προπονητές ποδοσφαίρου, Νίκο Καντεράκη και Απόστολο Τζόκα – υπό την επίβλεψη του Ευάγγελου Πρόκου – οι οποίοι διαθέτουν τις παιδαγωγικές και τεχνικές γνώσεις, αλλά και την απαιτούμενη εμπειρία.

Για πληροφορίες και εγγραφές θα μας βρείτε καθημερινά στα τηλέφωνα  6942970975, 2821075407.

 

karta antonis garden