Η νέα ήττα φέρνει μεταγραφή

Ρέθυμνο Cretan Kings | 12 Οκτωβρίου 2019, 20:54

Το όχι καλό ξεκίνημα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα (τρία ματς - ισάριθμες ήττες) θα φέρει μεταγραφική ενίσχυση. Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Ζιάγκο το Ρέθυμνο Cretan Kings θα αποκτήσει έναν ακόμη παίκτη.

Την ήττα γνώρισε από τον Ηρακλή το Ρέθυμνο Cretan Kings στο Ιβανώφειο για την 3η αγωνιστική της Basket League. Διαβάστε τι ειπώθηκε από τους δύο τεχνικούς στη συνέντευξη τύπου…

Βαγγέλης Ζιάγκος: «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη δίκαιη επικράτηση σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ο αγώνας αυτός ήταν ωφέλιμος για εμάς, υπό την έννοια ότι έδειξε τις αδυναμίες μας, έδειξε ότι είμαστε η χαρά για κάθε ομάδα που παίζει δυνατά στην άμυνα, που μας πιέζει πολύ και μας δυσκολεύει τη ζωή.

Φέραμε ένα παιδί νέο, θα φέρουμε ακόμη ένα, με στόχο να μειώσουμε το έλλειμμα που έχουμε σε όγκο και σε αθλητικότητα. Όσον αφορά στη ροή του αγώνα, προσπαθήσαμε, είχαμε απέναντι μας μια πολύ ποιοτική ομάδα και μια πολύ καυτή έδρα.

Με αυτά τα δεδομένα ήταν δύσκολο να μπορέσουμε να κρατηθούμε στο σκορ κοντά, ενώ χάναμε βολές, χάναμε ριμπάουντ. Συνεχίζουμε με στόχο να βελτιωθούμε, καλύπτοντας τα κενά μας με κινήσεις στο μέτρο του δυνατού για την ομάδα μας.

Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός, που εκατό προπονητές να ρωτήσεις, το ίδιο θα απαντήσουν. Φυσικά και μας ενδιαφέρει και είναι μια καλή ερώτηση, για εμάς συγκεκριμένα, για να δούμε την ομάδα μας μακριά από μια τέτοια έδρα, στη δική μας έδρα και γνωρίζοντας πλέον τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αγωνιστικά. Συγχαρητήρια και πάλι στον Ηρακλή και στον Γιάννη (σ.σ. Καστρίτη) για όσα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής.»

Γιάννης Καστρίτης: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του σήμερα στο γήπεδο. Μας δίνει πραγματικά πολύ ενέργεια και δύναμη η στήριξη του. Αναφορικά με τον αγώνα ξεκινήσαμε κάπως νωθρά στο πρώτο δεκάλεπτο και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά στην συνέχεια καταφέραμε να πάρουμε μία ακόμη σημαντική νίκη με οδηγό την ενέργεια που βγάλαμε στο παρκέ.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα είχαμε πολύ καλό πρόσωπο στην άμυνα και φαίνεται πως βρίσκουμε σιγά – σιγά αποκτούμε την απαιτούμενη χημεία στο παιχνίδι μας. Επιθυμούμε να βγάλουμε τώρα ακόμη περισσότερα καλά στοιχεία και στο μπροστά μέρος του παρκέ εκτός από την αμυντική μας συμπεριφορά.»

Για τον αγώνα της Τρίτης (15/10) κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings για το Κύπελλο: «Είναι ένας αγώνας με τελείως διαφορετικά στοιχεία και χαρακτήρα από τον σημερινό. Πρόκειται για μία αναμέτρηση που ο νικητής περνά στην επόμενη φάση και ο ηττημένος αποχωρεί από την διοργάνωση. Μάλιστα, το ότι θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το Ρέθυμνο Cretan Kings δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες δίνει ακόμη πιο αμφίρροπο χαρακτήρα στον αγώνα.»

zgas

Rabona ad